Jol slipper unna med Spurs-advarsel

Ramos sa nei.

(Dagbladet.no): Martin Jol har fått et lite klapp på skulderen i Tottenham. Han fortsetter som manager på White Hart Lane, på tross av bare tre av ni mulige poeng i seriestarten.

Spurs-styreformann Daniel Levy sier i en pressemelding på klubbens hjemmeside at Jol har vært i to møter med ledelsen. Og at nederlenderen nå har like høyt ambisjonsnivå som som Levy.

Det betyr at klubben nå skal kjempe med de aller beste, etter to strake femteplasser i Premier League.

- Vi har diskutert alle forventningene og han bekreftet i dag overfor meg at han han føler han har en god nok stall og vilje til å ta utfordringen, sier Levy.

Britiske aviser har en litt annen versjon i dag. Jol mister ikke jobben, men bare fordi Spurs\' førstevalg Juande Ramos blir i Sevilla.

Ble tatt på fersken

Den spanske klubben har vunnet Uefacupen to år på rad og gikk i går kveld ut med godt nytt til fansen via klubbsida.

- Treneren har bekreftet overfor meg at han skal jobbe ut kontrakten sin, og at spekulasjonene om at han skal forlate Sevilla er usanne. Han fortsetter til 30. juni 2008, minst, sier Sevilla-president Jose Maria Del.

TO STRAKE TAP: Martin Jols (t.v) framtid i Spurs ble mørk da laget hans første tapte mot nyopprykkede Sunderland, så mot Everton. Foto: Scanpix/Epa
TO STRAKE TAP: Martin Jols (t.v) framtid i Spurs ble mørk da laget hans første tapte mot nyopprykkede Sunderland, så mot Everton. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

Hvor usanne ryktene er kan diskuteres, i og med at Ramos ble fotografert med Spurs-ledelsen i Sevilla fredag.

Ifølge The Guardian er Levy usikker på om Jol er mannen som kan ta Spurs opp blant topp fire i Premier League. Den nederlandske treneren har selv gitt uttrykk for bekymring, på grunn av hvisking bak ryggen hans i korridorene på White Hart Lane.

Spurs\' utspill i går kveld kan vanskelig tolkes som noe annet enn en siste advarsel til Jol.

Hughes aktuell?

- Jeg er en ambisiøs styreformann, vi er en ambisiøs klubb. Vi ønsker Champions League-fotball på White Hart Lane, sier Levy.

Ved sesongslutt må Jol ha innfridd. For da er Ramos kontraktsløs.

Og ifølge The Times ligger ikke Tottenham på latsida mens de venter på seirer. Klubben skal allerede ha tatt kontakt med andre trenere, blant andre Blackburns Mark Hughes.

- Ja, det er press om å levere. Men det må vi managere regne med. Kanskje media kan slappe av nå, alt jeg skal konsentrere meg om er kampene framover, sier Jol.

TAR ETT ÅR TIL:</B> Juande Ramos blir ikke Spurs-sjef, og Tottenham får plutselig litt mer tillit til Jol.