Jomar tror på Poltergeist

Jomar Blekkan kusker Hamblers Poltergeist som er Dagbladets hovedbanker i V65-3.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kusk Jomar Blekkan er stor optimist foran sommertravet på Jarlsberg med fem hele travdager til ende. Han lader opp festuken med Hamblers Poltergeist i kveldens V65 på Jarlsberg. 

Blekkan og hesten med det rare navnet er bankeren i Dagbladet.no\'s suksessrike V65-forslag, som du kjøpe før løpsstart 18.30 ved å klikke deg inn her.

Trønderhesten  oppkalt etter et plageånd var helt overlegen i Østersund sist. Tamin Sandy-sønnen kan legge på til sin tredje strake seier.

- Han blåste til tet sist og vi hadde full kontroll. Det ble litt kjøring fra start og siste 300 meter. Han travet lettvint 1.15,2 full vei.

  -Normalt skal han vinne dette løpet, forteller Jomar Blekkan til Dagbladet.no om den talentfulle 3-åringen som gjør sin fjerde start i livet.

- Fungerer han som sist tror jeg ingen slår oss. Hesten er veldig rask fra start og vi får nok en fin posisjon direkte. Jeg har store seiersambisjoner, røper Blekkan.

- Hva med dine øvrige oppsitt onsdag?

- Pave Eldmina opptrer variabelt og hadde ikke sin beste dag sist. Hun vinner ikke så ofte, men kan rekke langt om hun viser seg fra sin beste side. Jeg tror imidlertid det er en premie som er målet, fortsetter Jomar Blekkan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.