Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jon Erling (12) tok en Beckham

Sætre IF Graabein-Siggerud 6-1: Siggerud førte kampen og ledet lenge 1-0. Da skjøt Jon Erling Melgaard et lurt frisparkskudd rett i mål - det snudde kampen. - Jeg tok en Beckham, sa Jon Erling til Dagbladet.no.

Etter to uavgjort-kamper på rad før i turneringa smakte det med seier for Graabein-gutta i kveld. Etter en trøblete start med et tidlig baklengsmål snudde alt seg da gutta fra Hurum fikk frispark fra 14-15 meter. Jon Erling Melgaard skrudde ballen vakkert over muren - og Siggeruds keeper.

- Det var deilig å score. Men de andre gutta hadde også mye av æren for målet. Det var mange inne i feltet det gjorde det vanskelig for keeperen, sier Jon Erling til Dagbladet.

Det var litt tilfeldig at Jon Erling tok frispark i dag. Til vanlig er det lagkamerat Kai-Åge Larsen som tar seg av dødballene. I dag ble de enig om å bytte.

- Jeg må få takke Kai-Åge - hadde det ikke vært for han hadde jeg ikke fått scora.

Etter Jon Erlings mål scoret Graabein ytterligere fem mål. Dermed ble det 6-1 seier over Siggerud. Graabeins neste motstander blir klart ved trekning seinere i kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media