Jon Knudsen aktuell i Stabæks trenerteam

Men veterankeeperen har ikke tenkt til å gi seg ennå.

Jon Knudsens hadde et langt møte med Stabæk-ledelsen fredag. Etter det NTB erfarer er han aktuell i en mulig trenerfunksjon i neste års Stabæk-stall.

- Jeg er ikke aktuell som hovedtrener. Bare så det er slått fast. Men jeg har trener 2-kurs og er interessert i trenerutdannelsen og trenervirksomheten. Vi skal møtes igjen i løpet av helgen. Jeg er åpen for en videre dialog, sa Jon Knudsen, som understreker følgende overfor NTB:

- Jeg har overhodet ikke tenkt å gi meg som spiller. Mentalt og fysisk er jeg i god form, og mener jeg bør ha flere gode år igjen av karrieren etter en sesong, som ikke ble som planlagt. For å si det mildt.

- Opplevde du stemningen på møtet med motparten, Ingé Andre Olsen og Herlog Berge, som anstrengt?

- Anstrengt er egentlig ikke riktig ord. Stemningen kan vel karakteriseres som helt grei. Situasjonen er alvorlig. Tallene vi ble forelagt var dystre, sier den tidligere landslagskeeperen.

Sammen med Jon Knudsen på det, som fra Stabæk-ledelsens side, ble kalt et drøftelsesmøte, var advokat Espen Juul Haugan. Sistnevnte ville ikke at Knudsen skulle svare på spørsmål om hvorfor kun seks spillere fikk det meget omtalte oppsigelsesbrevet. Et brev som hadde følgende dystre innledningsord: «På bakgrunn av virksomhetens forhold, vurderer vi å avslutte ditt arbeidsforhold ved oppsigelse».

NISO-leder Joachim Walltin synes Stabæk «virker kynisk». Spillerrepresentant Morten Morisbak Skjønsberg har heller ikke vært nådig i sine uttalelser om prosessen som pågår.

Stabækledelsen på sin side understreker overfor NTB at alle som har fått oppsigelsesbrevet i utgangspunktet får et tilbud om å være med videre - til redusert lønn.

Torstein Andersen Aase, Haris Skenderovic, Jan Kjell Larsen, Tor-Marius Gromstad og Gilles Ondo er de øvrige som var inne til drøftelsessamtaler fredag. I denne kvartetten har Ondo tidligere uttalt at han via sin agent jakter på en ny klubb.

(NTB)