VIL TILBAKE FOR NORGE: Jon Knudsen på landslagstrening i fjor sommer. FFK sier de er glad for å ha fått en keeper med ambisjoner om å spille seg tilbake på landslaget. Foto: Kyrre Lien, Scanpix
VIL TILBAKE FOR NORGE: Jon Knudsen på landslagstrening i fjor sommer. FFK sier de er glad for å ha fått en keeper med ambisjoner om å spille seg tilbake på landslaget. Foto: Kyrre Lien, ScanpixVis mer

Jon Knudsen har skrevet toårskontrakt med FFK

- Har ambisjoner om å ta tilbake landslagsplassen.

(Dagbladet): Jon Knudsen blir i kveld klar for Fredrikstad FK.

37-åringen går gratis fra Stabæk, og har signert en toårskontrakt med FFK, skriver Østfold-klubben på nettsiden sin.

Det eneste som gjenstår før overgangen er helt klar, er en legesjekk som foretas i ettermiddag.

FFKs sportssjef Joacim Jonsson er meget godt fornøyd med sin nye keeper.

- Det som har vært viktig hele veien er at Jon virkelig ønsket å spille for FFK, den økonomiske delen var veldig enkel å få på plass. Vi klargjorde våre rammer og vår økonomiske situasjon tidlig i prosessen, og det har aldri vært diskusjon i forhold til kroner og øre. For Jon har hele tiden de sportslige rammene vært avgjørende. Vi får en keeper til klubben som har ambisjoner om å ta tilbake landslagsplassen, og det er musikk for oss i FFK, sier Jonsson.

Knudsen startet fjoråret som landslagskeeper, men ble skadd og da han kom tilbake havnet han som andrevalg bak Jan-Kjell Larsen i Stabæk.

I november var han en av Stabæk-spillerne som fikk oppsigelsesvarsel.

Fredrikstad har signalisert at de har vært på utkikk etter forsterkninger fra Bosman-markedet. Sist uke ble Thomas Holm fra Molde klar for klubben.