KAN VEL BARE GÅ OPPOVER: Jon Knudsen fikk en lite hyggelig start på Fredrikstad-karrieren. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
KAN VEL BARE GÅ OPPOVER: Jon Knudsen fikk en lite hyggelig start på Fredrikstad-karrieren. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Jon Knudsen slapp inn fire mål i FFK-debuten

- Velger å ta med meg det positive.

Jon Knudsen så fire baller gå bak seg i debuten som Fredrikstad-keeper i treningskamp fredag. Bulgarske Beroe-Stara Zagora vant 4-0.

Det ble dermed ingen hyggelig start i FFK-trøya for den tidligere Stabæk-målvakten.

- Jeg velger å ta med meg det positive. Jeg har nå stått mine første 90 minutter og blitt kjent med gutta i en kampsituasjon, og det er veldig viktig, ss Knudsen til fredikstadfk.no.

Østfoldingene ble hardt straffet av et effektivt bulgarsk lag i Tyrkia. Vanja Dzjaferovitsj sendte bulgarerne i føringen etter 20 minutter, mens David Kayado doblet like etterpå. To mål av Atanas Tsjepilov i det 43. og 51. minutt ga FFK ingen sjanse til å komme tilbake.

- Vi møtte et veldig ballsikkert lag. I førsteomgangen hadde vi brukbar kontroll, og det høres rart ut, men de scoret likevel tre mål. I annenomgangen presset vi høyere og en personlig feil gjorde at de fikk sitt fjerde mål, sa FFK-trener Tom Freddy Aune.

(NTB)