VAR FØRSTEVALG: Jon Knudsen (t.h.) sto i mål da Norge møtte Polen i treningskamp i Portugal i februar. Nedturen startet med fingerbrudd måneden etter.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
VAR FØRSTEVALG: Jon Knudsen (t.h.) sto i mål da Norge møtte Polen i treningskamp i Portugal i februar. Nedturen startet med fingerbrudd måneden etter. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

Jon Knudsen startet året som landslagskeeper. I dag fikk han oppsigelsesvarsel

- Det har vært en tung sesong.

(Dagbladet): Jon Knudsen (37) er en av Stabæk-spillerne som i dag fikk oppsigelsesvarsel fra klubben.

- Det stemmer. Selvfølgelig er det trist. Det er ikke et brev det er positivt å få, sier keeperveteranen til Dagbladet.

Han startet året som førstevalg i målet på landslaget, før han skadet fingeren på trening i mars. Etter skaden ble han reservekeeper i Stabæk bak Jan-Kjell Larsen.

Nå kan det altså se ut som året ender med en oppsigelse.

- Nå skal vi først ha et møte der vi skal drøfte hva det gjelder. Derfor velger jeg å avstå å kommentere dette konkret før vi har hatt møtet. Det er første gang jeg får et sånt brev, og det er flere som har fått det - antakelig av forskjellige årsaker. Men det er kanskje ikke entydig sånn at det betyr kroken på døra for alle, sier Knudsen.

- Ikke mange oppturer Han er likevel klar over hva det kan ligge an til, og innrømmer at det har vært et tøft år.

- Det har vel ikke vært så innmari mange oppturer, om i det hele tatt noen. Det beste jeg kan komme på, er at vi vant fire kamper på rad og slo Rosenborg. Det har vært en tung sesong. Men det er fortsatt en måned igjen av året, så vi får håpe at det ender med en opptur for meg, sier Knudsen.

Stabæk-spillerne vil få bistand av spillerforeningen Niso i forbindelse med møtene. Knudsen vet ikke ennå når hans møte vil bli avholdt.

- Vi prøvde å få det til i morgen, men det ble for kort tid for meg, sier keeperen.

6-7 spillere fikk varsel Spillerutvalgets Morten Morisbak Skjønsberg sier til TV 2 Sporten at 6-7 Stabæk-spillere i dag fikk innkallelse til drøftelsesmøter med klubbledelsen.

Klubben har tidligere varslet at de vil slanke stallen kraftig, og i dag kom altså oppsigelsesvarslene.

Ifølge TV 2 er Jan-Kjell Larsen, Haris Skenderovic, Tor-Marius Gromstad, Torstein Andersen Aase og Gilles Ondo blant de som har fått innkalling i tillegg til Jon Knudsen.