TIL NHL? Svenske Aftonbladet melder at Jonas Holøs er klar for Colroado Avalanche. Her er nordmannen i aksjon under sensasjonsseieren mot Tsjekkia i VM.
Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
TIL NHL? Svenske Aftonbladet melder at Jonas Holøs er klar for Colroado Avalanche. Her er nordmannen i aksjon under sensasjonsseieren mot Tsjekkia i VM. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix Vis mer

- Jonas Holøs klar for NHL

Til Colorado Avalanche, melder Aftonbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Den norske ishockeyspilleren Jonas Holøs er klar for NHL-klubben Colorado Avalanche, melder svenske Aftonbladet.

NHL-klubbene har ikke lov til å offentliggjøre overganger riktig ennå. Aftonbladet følger sporten tett, og melder i dag at Färjestad-spilleren Holøs er klar for verdens beste ishockeyliga.

22-åringen skal også ha informert Färjestad om at han forlater klubben.

- Han sa det selv, så vi regner ikke med ham, sier sportssjef Thomas Rundqvist til Aftonbladet.

Ryktene om en NHL-overgang har versert rundt Holøs denne våren. Og Colorado Avalanche er blitt nevnt flere ganger. Den svenske avisen melder at overgangen nå er i havn.

Holøs har vært i Färjestad siden han meldte overgang fra Sparta Sarpsborg i 2007. Han spiller nå VM med Norge, og var med på eventyrseieren over Tsjekkia.

Til høsten venter et nytt eventyr, denne gangen i Colorado.

(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer