<strong>FARVEL UTEN SMELL:</strong> Her feirer Jonas Gutierrez 2-0-målet mot West Ham i den avgjørende kampen for å beholde plassen i Premier League. Neste sesong er han ikke på plass på St. James' Park.Foto: Reuters / Lee Smith / NTB Scanpix
FARVEL UTEN SMELL: Her feirer Jonas Gutierrez 2-0-målet mot West Ham i den avgjørende kampen for å beholde plassen i Premier League. Neste sesong er han ikke på plass på St. James' Park.Foto: Reuters / Lee Smith / NTB Scanpix Vis mer

Jonas scoret da Newcastle beholdt plassen i Premier League. I går fikk han sparken over telefonen

Sammen med lagkamerat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ryan Taylor fikk først beskjed om at han ikke har en framtid i Newcastle. Deretter ble han bedt om å gi telefonen videre til Jonás Gutiérrez.

Newcastle sikret plassen i Premier League på sesongens siste dag med 2-0-seier over West Ham. Kort tid senere startet klubben og manager John Carver opprydningen foran neste sesong.

Blant dem som ikke får fornyet tillit er Ryan Taylor og Jonás Gutiérrez.

- John ringte meg og fortalte at klubben ikke kom til å gi tilby meg en ny kontrakt. Deretter hadde vi en liten prat, før han ba meg gi telefonen til Jonas. Det var helt utrolig, sier Taylor til SkySports.

Til tross for den svært uvanlige måten å avskjedige spillere på, bærer ingen av de to nag til manageren.

- Han ble tvunget til å gjøre det. Han var tydelig lei seg for å måtte gjøre det. Jeg kan ikke skylde på John, sa Taylor.

Forsvarsspilleren fikk sitt seks år lange opphold på St. James Park oppstykket av to langvarige kneskader.

Gutiérrez har vært i Tyneside-klubben siden 2008, og han gjorde denne sesongen comeback etter å ha blitt frisk fra testikkelkreft. Han scoret 2-0-målet i den avgjørende kampen mot West Ham, men det var ikke nok til å få ny kontrakt.

- Jeg forventet ikke å få ny kontrakt, men det er ikke det dette handler om. Det er viktigere for meg at de kan ta opp telefonen, ringe meg eller agenten min og si «takk for alt du har gjort, men vi kommer til å frigi deg». Det er måten å gjøre det på, sa argentineren.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer