ÅRETS SPILLER: Jonas Svensson er kåret til årets spiller i Tippeligaen av Dagbladet og NTB. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
ÅRETS SPILLER: Jonas Svensson er kåret til årets spiller i Tippeligaen av Dagbladet og NTB. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

Årets spiller i Tippeligaen:

Jonas Svensson kåret til årets spiller i eliteserien av NTB og Dagbladet

- Det er en stor ære, sier RBK-spilleren. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rosenborg - Bodø/Glimt 2-1 (1-0)

LERKENDAL (Dagbladet): Rosenborgs høyreback har hatt nok en solid sesong, noe som også har sendt ham inn som et sikkert kort på det norske landslaget.

I Rosenborg har Svensson vært like mye ving som back, og står med ti målpoeng dersom man tar med skuddet som førte til retur fra keeper i kveld.

- Ja, jeg tar gjerne denne siste med på statistikken min. Da har jeg ti målpoeng, noe jeg er fornøyd med, sier Jonas Svensson.

En ære

Han fikk to priser allerede før kampen mot Bodø/Glimt.

Av norsk toppfotball og eliteseriens kapteiner ble han kåret til årets forsvarsspiller, mens NTB og Dagbladet i samarbeid altså kåret ham til årets spiller totalt.

Han topper også spillerbørsen.

- Det er en stor ære å få disse prisene, spesielt den som årets spiller. Det er ikke ofte backer vinner slike kåringer så det er jeg veldig glad for, sier Jonas Svensson.

Rolig feiring

Etter kampen mot Glimt var han klar for feiring av både prisene, seieren i siste serierunde og ikke minst seriegullet han stolt stod med i pressesonen etter kampen.

- Men det blir ikke feiret så hardt. Jeg skal jo til Oslo på samling allerede i morgen tidlig så det blir nok rolig, smiler Svensson.

- Dessuten har vi jo cupfinalen igjen, minner trønderen om.

VANT: Jonas Svensson er kåret til årets spiller i Tippeligaen av Dagbladet og NTB.
VANT: Jonas Svensson er kåret til årets spiller i Tippeligaen av Dagbladet og NTB. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer