UTELATT: Jonathan Parr spiller fast for Ipswich i Championship, men er ikke god nok for landslaget. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet
UTELATT: Jonathan Parr spiller fast for Ipswich i Championship, men er ikke god nok for landslaget. Foto: Pål Marius Tingve / DagbladetVis mer

Jonathan Parr etter å ha blitt utelatt: - Har ikke hatt kontakt med landslagsledelsen

Kjemper om opprykk til Premier League.

(Dagbladet): Flere etterlyste Jonathan Parr i landslagstroppen til den viktige kvalifiseringskampen mot Kroatia.

Blant annet rykket John Arne Riise ut på Twitter og skrev at han «skulle uten tvil vært tatt ut».

26-åringen har hatt en god sesong for Ipswich og spilt fra start i de fire siste kampene for Championship-klubben som jakter opprykk til Premier League.

- Jeg har ikke hatt noe kontakt med landslagsledelsen dette året. Sist gang var da jeg var aktuell for troppen i fjor høst, da pratet jeg med Jarl Torske (A-landslagets assistenttrener), men dessverre ble jeg skadet og uaktuell, sier Parr til Dagbladet.

Gir alt Deretter har det vært stille, selv om 26-åringen, som har spilt både i forsvar og på midtbanen denne sesongen, har vært blant Ipswichs beste spillere dette kalenderåret.

- Jeg har veldig lyst til å være med på landslaget og jobber hardt for å bli med igjen. Det er alt jeg kan gjøre.


Så langt i karrieren har Parr ni A-landskamper.

Nær kvalifiseringsspill til Premier League 26-åringen spilte fra start mot Bolton tirsdag kveld i Championship. Da ble han byttet ut til pause, fordi han fikk føling med hamstringen midt i den første omgangen.

- Jeg forsøkte å fortsette, men det var ganske vondt. Derfor bestemte vi oss for ikke å ta noen sjanser, sier Parr.

Onsdag har han vært treningsanlegget og gjennomført en ultralydsjekk. Det medisinske støtteapparat har ikke kunnet fastslå hvor alvorlig den er, men det ble konstatert at han har en liften rift i hamstringen.

- Det er vanskelig å si hvor lang tid det tar, men jeg håper å være tilbake til helga, men jeg må se det an de neste dagene. Det er vanskelig å si sikkert da det skjedde i går, og jeg må bare ta det ut i fra hvordan det kjennes om et par dager, forklarer Parr.

Klubben fra Øst-England kjemper for øyeblikket om en av plassene som gir kvalifiseringsspill til Premier League. Med åtte kamper igjen er de blåkledde ett poeng bak Brentford på den siste kvalifiseringsplassen.


Opp til Watford og Middlesbrough på direkte opprykk skiller det åtte poeng.

Lørdag møter de nettopp Watford til toppkamp på Vicarage Road.