Jones: - Jeg kan redde Wimbledon

Tidligere Wimbledon-spiller Vinnie Jones lanserer seg selv som kandidat til å etterfølge Egil Drillo Olsen. - Jeg er klar. Vær så snill å ring meg, sier Jones i en kommentar adressert til klubbeier Bjørn Rune Gjelsten.

Fortjente Drillo å få sparken? Si din mening!

For en uke siden slåss Vinnie Jones med John Hartson om hvem av de to som er tøffest. De to havnet i et blodig slagsmål etter en middag på en London-restaurant med tidligere Wimbledon-manager Joe Kinnear. Politiet ble til slutt tilkalt for å stoppe kamphanene.

- Ring meg

Nå vil Jones bli Wimbledon-manager, og han får støtte av mannen han slo til blods - John Hartson.

- Her er jeg. Vær så snill å ring meg. Hvis ikke gå for Joe Kinnear. Eller forresten, gi oss begge jobben. Hvis vi holder oss så gi oss 200 000 pund hver. Det er fornuftig investerte penger. John Hartson ringte meg og sa at spillerne ville elsket det, sier Jones til den engelske avisa The Mirror.

Nådeløs kritikk

Jones er nådeløs i kritikken av Egil Drillo Olsen.

- Dere gjorde en feil ved å ansette Olsen. Ikke gjør en til. Ansett meg. Jeg er her og jeg kan redde deg. Olsen skulle ha gått for seks kamper siden. Han var fullstendig ubrukelig, sier Jones.

Vinnie Jones spilte ni sesonger for Wimbledon. De siste åra har han hatt suksess som filmstjerne i filmen «Lock, Stock and Two Smoking Barrells».

Ny kandidat

Tidligere Wimbledonspiss John Fashanu er også på jakt etter sjefsstolen i Wimbledon. Fashanu scoret i sin tid 100 ligamål for the Dons.

- Jeg kommer til å levere inn en søknad til managerjobben - og det gjør jeg fordi jeg vet det er folk der ute som vil gi meg støtte, sier Fashanu til TalkSPORT.