Jones angriper OL-sjefen

Anklager Jaques Rogge for utvitenhet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Marion Jones, verdens raskeste kvinne, er i hardt vært for tida. Hun er koblet til doplaboratoriet i California og under hardt press fra USAs antidopingbyrå (USADA), blant annet på grunn av tvilsomme notater i sin egen dagbok.

Det får stadig flere idrettstopper til å spå at karrieren er over, skriver The Guardian i dag.

I tillegg er humøret stadig dårligere foran kveldens GP-stevne i Tsjekkia. Sprintdronningen reagerer kraftig på at IOK-sjef Rogge har gått ut betegnet hennes kobling til THG-laben som «dum».

- Hvis han (Rogge) vil sette seg ned med meg, så skal jeg forklare ham situasjonen og forholdet. En mann i hans stilling burde ikke komme med uvitende kommentarer om situasjoner han vet lite om. De eneste som vet er meg selv, USADA og myndighetene, sier Jones.

Sprinteren har aldri avlagt en positiv dopingprøve, og varsler søksmål om hun nektes OL-start i Aten.

- Jeg har bedt om, og tryglet, USADA om å teste på nytt alle prøver de har. Jeg lover dere at det blir negative prøver. Jeg er 100 prosent sikker på at ingenting i karrieren min som bekymrer meg, sier Jones.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer