Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jones i Beckham-rolle

Vinnie Jones prøvde seg i en Beckham-rolle i går, men kommer til å prioritere høy sigarføring og sene kvelder framfor fotball i framtida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jones' opptreden for Carlisle i en treningskamp mot Shelbourne i går satte fart i ryktene om at Vinnie var på vei tilbake til fotballbanen. Men Jones holder fast ved at det blir med gjestespillet.

- Det var det. Jeg er ferdig med fotball nå, sier Jones.

Jones har sparket ball for Wimbledon, Sheffield United, Chelsea og QPR, men ble først og fremst kjent for å være den gærneste av alle i Wimbledons Crazy Gang på 90-tallet. Jones markerte seg med røde kort, hårreisende taklinger og en neve i skrittet til Paul Gascoigne.

Sist han spilte fotballkamp var i september 1998. Siden har han viet seg til filmen. Han ble stor stjerne gjennom sin rolle i Lock, Stock ans Two Smoking Barrels.

Og Jones liker livet på sin nye scene:

- Jeg trives med å være skuespiller. Et par drinker, noen sigarer, seine kvelder og opp om morgen for å dra på jobb. Det duger for meg.

I går var han tilbake på fotballbanen som en gest for Carlisle-manager og Vinnie-kompis Roddy Collins. Carlisle ligger per i dag på 22. plass i tredje divisjon og står i fare for å ryke ut av proffligasystemet i England.

Jones klarte ikke å markere seg særlig på høyrekanten på Tolka Park i går. Han klarte ikke en gang å få seg et kort i comebacket.

- Jeg prøvde å spille i en Beckham-rolle på høyresiden, sa Jones etterpå.

Selv om Jones selv sier kategorisk nei, vil ikke Collins avvise at Jones blir å se mer i Carlisle-drakt.

- Man kan aldri avvise en stor, sterk mann som ham, sier Carlisle-sjefen.

HARD MANN: Vinnie Jones har etter fotballkarrieren utmerket seg mest som skuddfarlig skurk i filmen Lock, Stock and Two Smoking Barrels.Foto: SCANPIX / AP
Hele Norges coronakart