Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jones trakk seg fra kveldens Golden League-stevne

Forlot Zürich av «personlige årsaker».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bare timer før det prestisjetunge Golden League-stevnet Weltklasse i sveitsiske Zürich i kveld, reiste den amerikanske sprinteren Marion Jones hjem.

- Vi vet egentlig ikke noe presist om årsakene hennes, sier stevnets pressetalsmann Christoph Schmid til Reuters.

- Alt vi vet, er at hun dukket opp klokka fem i dag morges og sa at hun reiser. Manageren sa det var av personlige årsaker, sier Schmid.

Stevne-direktør Hans-Jörg Wirz sier til AP at en telefonsamtale fra USA førte til at Jones bestemte seg for å reise hjem.

30-åringen, som vant tre OL-gull i Sydney 2000, har gjentatte ganger blitt beskyldt for doping, men har aldri avlagt en positiv prøve.

Hun er likevel utestengt fra Golden League-stevnet i Berlin 3. september fordi hun er knyttet til dopinglaboratoriet Balco og fordi hun tidligere har vært trent av Trevor Graham, treneren til dopingtatte Justin Gatlin.

Det er imidlertid ikke kjent om dopinganklagene har noe å gjøre med at hun trekker seg fra kveldens stevne.

REISTE HJEM: Tidlig i dag morges informerte Marion Jones arrangøren om at hun trekker seg fra Golden League-stevnet i Zürich i kveld.