<strong>SVERIGE-ASSISTENT:</strong> Kjell Jonevret blir Erik Hamréns assistent på Sveriges landslag. Foto: Scanpix
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
SVERIGE-ASSISTENT: Kjell Jonevret blir Erik Hamréns assistent på Sveriges landslag. Foto: Scanpix Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

Jonevret blir Hamrén-assistent

Iallfall under samlingen i februar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kjell Jonevret skal være assistenttrener for Sveriges fotballandslag. Iallfall under samlingen i februar. Sverige reiser til Kypros for å spille kamper 8. og 9. februar mot Kypros og Ukraina eller Romania. På grunn av Göran Göranssons sykdom og Håkon Ericsons opprykk som U21-landslagssjef trenger Erik Hamrén ny assistent. — Vi får se om det leder til noe mer, sier Jonevret til Aftonbladet. — Jeg fikk spørsmålet om jeg var ledig og om jeg kunne bli med for å hjelpe. Om Sveriges fotballforbund roper om hjelp så er det så klart en hedersoppgave å stille opp, fortsetter den tidligere Molde-treneren. 48-åringen ledet Djurgården til svensk seriegull i 2005 og ledet senere Molde til seriesølv. Sist sesong gikk det tyngre og Jonevret fikk sparken.

Jonevret har vært assistent under Hamrén både i Vasalund og AIK.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer