Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jonevret klar for Viking

Har signert for tre og et halvt år.

TILBAKE I TIPPELIGAEN: Kjell Jonevret blir ny Viking-trener. Her fra tiden i Molde. Foto: Marius Torgersrud / Scanpix
TILBAKE I TIPPELIGAEN: Kjell Jonevret blir ny Viking-trener. Her fra tiden i Molde. Foto: Marius Torgersrud / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Kjell Jonevret har signert en femårskontrakt med Viking, og erstatter med det Åge Hareide som hovedtrener.

- Vi har brukt tid og jobbet intensivt med å finne en ny trener. Vi har undersøkt og diskutert flere kandidater, men Kjell Jonevret var førstevalget vårt. Derfor er vi veldig glad han har signert for klubben, sier styreleder Christian Rugland i en pressemelding.

Viking har slitt sportslig de siste sesongene, og det var på grunn av de sportslige resultatene at Hereide måtte gå tidligere i juni. Jonevrets fremste oppgave blir å skape et vinnerlag og få tilbake gløden og enutsiasmen rundt klubben.

- I det bildet tror vi Kjell Jonevret er rette mannen til å styre det sportslige.  Han har vist at han har evnen til å skape lag som både er offensive og vinner fotballkamper. Og han har maktet å skape begeistring rundt fotballen han selv og lagene hans har stått for. Jonevret er flink til å knytte tette og gode bånd til byen og regionen han er trener i, sier Rugland.

Jonevret gleder seg til å ta fatt på oppgavene i sin nye klubb.

- Det er med stor glede og takknemlighet at jeg idag har inngått en avtale med Viking FK som gir meg muligheten til å trene klubben et par år fremover. Viking og Stavanger by har alltid, hvertfall de siste 25 årene, vært mitt hjerte nær og det er med stor ydmykhet jeg tar fatt på denne utfordringen, sier Jonevret.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media