<strong> INGEN PROBLEM:</strong>  Kjell Jonevret sier at han ikke opplever noen problem i Viking-gruppa. Foto: NTB Scanpix
INGEN PROBLEM: Kjell Jonevret sier at han ikke opplever noen problem i Viking-gruppa. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jonevret konfronterte Viking-spillerne etter «drikke-alarm»

- Vi må forsikre oss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagbladet kunne i går avsløre at en Viking-spiller slår alarm om drikkekulturen i klubben.

- Når folk kommer sløve på trening, blir det et problem. Vi har klare retningslinjer å forholde oss til, men etter ferien er jeg sikker på at enkelte ansikter har blitt sett ute på byen oftere enn nødvendig, sier en Viking-spiller som ønsker å være anonym til Dagbladet.

Møte I dag hadde Viking et spillermøte for å nøste opp i saken.  Trener Kjell Jonevret er ikke enige i beskrivelsene til Viking-spilleren:

- At flere på laget er bekymret over drikkekulturen er  en direkte løgn.  Det er ingen som kommer sløve på trening. Vi hadde en situasjon 18.mai, men noe mer er det ikke, sier Jonevret til Dagbladet.

Treneren fortsetter:

- Mange tenker at det ikke er så rart vi har en formsvikt, det er det ingen av  spillere som forstår. Jeg konfronterte spillerne i dag, og i Viking er det veldig høyt under taket. Vi snakker med hverandre om nesten alt. Det er ingen av spillerne som kjenner oss igjen i det, og jeg velger å tro på dem.

Lagt død Viking-treneren sier at han tror Dagbladets artikkel er utrolig overdrevent, og det kommer ikke til å bli tatt noe tak framover i klubben:

- Jeg kjenner ikke til at vi har noe problem. Det er ingen spillere som har noe brutt noen regler. Jeg har jobbet i fotballen i over 20 år, og aldri hatt en så god gruppe som nå.  Gruppa er så langt unna forstyrret som du får kommet.

Kritiserte spiller Klubbens direktør Arne Larsen Økland sier at han ikke var til stede på møtet, men bekrefter overfor Dagbladet at temaet var gårsdagens uttalelser fra den anonyme Viking-spilleren.

Han sier også at han er en sterk motstander av at slike ting blir tatt opp anonymt i mediene framfor at det blir luftet internt i klubben.

- Det er ikke slik vi vil ha det. I henhold til våre regler skal ting tas opp internt. Vi har det veldig høyt under taket i Viking. Spillerne skal kunne ta opp alt, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer