<strong>MISFORNØYD:</strong> Viking-trener Kjell Jonevret liker svært dårlig at Vikings fem neste hjemmekamper er blitt flyttet fra søndag til andre ukedager.
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
MISFORNØYD: Viking-trener Kjell Jonevret liker svært dårlig at Vikings fem neste hjemmekamper er blitt flyttet fra søndag til andre ukedager. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer

Jonevret misfornøyd med TV-flytting: NFF er ikke snille mot Viking i år

Flyttet fra søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Viking-trener Kjell Jonevret liker svært dårlig at Vikings fem neste hjemmekamper er blitt flyttet fra søndag til andre ukedager.

Svensken leder et Viking-lag som kjemper i toppen av eliteserien, men økonomisk sliter klubben. At Vikings fem hjemmekamper fra 11. juli til 29. august spilles på andre dager enn søndag, er Jonevret lite tilfreds med.

- Vi er i rød sone og vi sparer på alle måter. Folk i Stavanger kommer på kamp på søndager. På lørdager er folk på hytta, mens på mandager gjør de andre ting. Det beste økonomisk for oss er å spille søndager, sier Jonevret til NTB.

- Kjekkere Selv om Viking taper penger på å spille fredager, lørdager og mandager, er det også sportslige grunner for misnøyen.

- Trenere og spillere ønsker jo at det skal være mye folk på tribunen. Det er kjekkere å spille for fulle hus. Det har vist seg å være lettest på søndager i Stavanger. Det er dårlig for oss å spille på lørdag eller mandag, sier Jonevret.

53-åringen vet at han må forholde seg til avtalene klubbene har med Norges Fotballforbund (NFF) og TV-selskapene.

- Klubbene har jo skrevet under på en avtale, så vi må jo ha respekt for den, sier Jonevret

Ut på Twitter Jonevret var tidlig ut på Twitter for å ytre sin skepsis til spilleprogrammet den kommende måneden da det ble kjent mandag.

- NFF/TV ikke snille mot Viking i år. Fått spilleprogrammet for høsten i dag. Nesten alle hjemmekamper er flyttet fra søndag. Synd, skrev Jonevret.

En frustrert Viking-supporter svarte sjefen i Stavanger-klubben med sin misnøye over det samme problemet, og Jonevret svarte tilbake.

- Jeg synes synd på dere! Og oss som klubb, skrev Jonevret.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer