MISFORNØYD: Viking-trener Kjell Jonevret liker svært dårlig at Vikings fem neste hjemmekamper er blitt flyttet fra søndag til andre ukedager.
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
MISFORNØYD: Viking-trener Kjell Jonevret liker svært dårlig at Vikings fem neste hjemmekamper er blitt flyttet fra søndag til andre ukedager. Foto: Carina Johansen / NTB scanpixVis mer

Jonevret misfornøyd med TV-flytting: NFF er ikke snille mot Viking i år

Flyttet fra søndag.

Viking-trener Kjell Jonevret liker svært dårlig at Vikings fem neste hjemmekamper er blitt flyttet fra søndag til andre ukedager.

Svensken leder et Viking-lag som kjemper i toppen av eliteserien, men økonomisk sliter klubben. At Vikings fem hjemmekamper fra 11. juli til 29. august spilles på andre dager enn søndag, er Jonevret lite tilfreds med.

- Vi er i rød sone og vi sparer på alle måter. Folk i Stavanger kommer på kamp på søndager. På lørdager er folk på hytta, mens på mandager gjør de andre ting. Det beste økonomisk for oss er å spille søndager, sier Jonevret til NTB.

- Kjekkere Selv om Viking taper penger på å spille fredager, lørdager og mandager, er det også sportslige grunner for misnøyen.

- Trenere og spillere ønsker jo at det skal være mye folk på tribunen. Det er kjekkere å spille for fulle hus. Det har vist seg å være lettest på søndager i Stavanger. Det er dårlig for oss å spille på lørdag eller mandag, sier Jonevret.

53-åringen vet at han må forholde seg til avtalene klubbene har med Norges Fotballforbund (NFF) og TV-selskapene.

- Klubbene har jo skrevet under på en avtale, så vi må jo ha respekt for den, sier Jonevret

Ut på Twitter Jonevret var tidlig ut på Twitter for å ytre sin skepsis til spilleprogrammet den kommende måneden da det ble kjent mandag.

- NFF/TV ikke snille mot Viking i år. Fått spilleprogrammet for høsten i dag. Nesten alle hjemmekamper er flyttet fra søndag. Synd, skrev Jonevret.

En frustrert Viking-supporter svarte sjefen i Stavanger-klubben med sin misnøye over det samme problemet, og Jonevret svarte tilbake.

- Jeg synes synd på dere! Og oss som klubb, skrev Jonevret.

(NTB)