Jonny Evans avslører Louis van Gaals hemmelighet for å gjenreise United

- Han kan se oss hele tiden.

DETALJER: Louis van Gaal er kjent som en mann med sans for detaljer. Jonny Evans kan fortelle at det nå er installert videosystemer på treningsanlegget deres slik at nederlenderen kan ha oversikt over hver minste bevegelse spillerne gjør. Foto: AFP PHOTO/Nicholas KAMM/NTB Scanpix
DETALJER: Louis van Gaal er kjent som en mann med sans for detaljer. Jonny Evans kan fortelle at det nå er installert videosystemer på treningsanlegget deres slik at nederlenderen kan ha oversikt over hver minste bevegelse spillerne gjør. Foto: AFP PHOTO/Nicholas KAMM/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Manchester United har fått en oppløftende tur på USA-eventyret sitt denne sommeren med seire over LA Galaxy, Roma og Inter (på straffespark).

Jonny Evans sier at stemningen er god i laget, og avslører samtidig hva som er noe av hemmeligheten bak Louis van Gaals plan for å gjenreise klubben etter den svake sjuendeplassen forrige sesong.

- Mer detaljert Nederlenderen har nemlig installert kameraer på treningsanlegget på Carrington slik at han kan følge spillernes hver eneste bevegelse på trening. Det samme har han gjort mens laget nå har vært i USA.

- Arbeidet på treningsfeltet er mye mer detaljert. Vi har et system hvor han kan se oss hele tiden. Han sier til oss: Du skal være fem meter til høyre, sier Evans ifølge Daily Mail.

De røde djevlene har hatt en tendens til å slå tilbake etter å ha hatt en dårlig sesong. Evans tror ikke den kommende sesongen blir noe unntak.

- Folk sier at Manchester United ikke kan vinne ligaen. Det er stor motivasjon for oss. Jeg tror fjoråret skuffet absolutt alle - både spillerene, fansen og David Moyes hadde det vondt, sier han.

Stort press Manchester United har mistet mye erfaring i de bakre rekker denne sommeren. Nemanja Vidic, Patrice Evra og Rio Ferdinand har alle forsvunnet ut portene på Old Trafford, og plutselig er Evans en av de mer rutinerte forsvarsspillerne van Gaal har til sin disposisjon.

I alle fall om klubben skal spille den annonserte 3-5-2-formasjonen, vil autoritet i midtforsvaret være veldig viktig. 26-åringen tror han er klar for oppgaven.

- Jeg tror jeg har nytt godt av å spille med Rio (Ferdinand) og Nemanja over lengre tid, og Wes Brown før det. Jeg har lært mye i løpet av karrieren min. Men dette er et stort øyeblikk for meg, sier han.

Manchester United starter sin sesong hjemme mot Swansea den 16. august.

KLAR: Jonny Evans mener selv han er klar for å ta steget opp som Manchester Uniteds nye forsvarskjempe etter at klubben har sett mye erfaring forsvinne denne sommeren i Nemanja Vidic, Rio Ferdinand og Patrice Evra. Foto: Stephen Dunn/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
KLAR: Jonny Evans mener selv han er klar for å ta steget opp som Manchester Uniteds nye forsvarskjempe etter at klubben har sett mye erfaring forsvinne denne sommeren i Nemanja Vidic, Rio Ferdinand og Patrice Evra. Foto: Stephen Dunn/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer