Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jonny Hanssen blir amatørspiller

Har sagt ja til 3. divisjonsklubb.

(Dagbladet.no): Jonny Hanssen (33) fikk nylig sparken i AGF med begrunnelse i at han ikke inngikk i klubbens framtidsplaner. Nå har han funnet seg ny klubb. Like over 1. mai returnerer Hansen til gamleklubben Mjølner i Narvik, som holder til i 3. divisjon.

- Jonny har takket ja til å spille for oss første halvdel av sesongen, sier Mjølner-leder og tidligere lagkamerat Tor Andre Grenersen til avisa Fremover.

Foreløpig har partene bare kommet til muntlig enighet. Mjølner må uansett smøre seg med tålmodighet før de kan nyte godt av Hanssens kvaliteter. For selv om Hanssen ikke er helt ukjent med å måtte stå over kamper på grunn av karantene, er det lite han kan få gjort med akkurat det denne gangen:

Overgangsreglementet sier nemlig at en spiller ved overgang fra proff til amatør ilegges 30 dagers karantene.

Mjølner har imidlertid søkt om dispensasjon, slik at datoen regnes fra dagen han ble fristilt fra kontrakten med AGF. Hanssen får tidligst gjort comeback i   Mjølner-trøya i hjemmekampen mot Sortland 13. mai.

- Uansett jobber vi med dette som en hastesak, sier Grenersen.

Han understreker at Mjølner på ingen måte blir ruinert av å hente hjem Hanssen - som ifølge Grenersen vil spille gratis som en tjeneste til moderklubben.

<B>BLIR AMATØR:</B> Jonny Hanssen ble nylig fristilt fra sin kontrakt med AGF, og trapper kraftig ned når han nå har sagt muntlig ja til Mjølner.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 761495705


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling