Eliteserien 2021

Jönsson ferdig i Stabæk

Svensken er ferdig i klubben etter to år.

FERDIG: Stabæk og Jan Jönsson skiller veier. Foto: NTB
FERDIG: Stabæk og Jan Jönsson skiller veier. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stabæk Fotball og Jan Jönsson er i dag blitt enige om at Jönsson slutter som trener i Stabæk Fotball med umiddelbar virkning, det skriver klubben i en pressemelding.

Dagens 2-0 tap for Sandefjord ble dermed svenskens siste kamp som hovedtrener for bærumsklubben.

- I årets sesong er det blitt for lite poeng. Unggutta har vært flinke og dyktige. Dessverre har vi hatt noen skader på våre eldre spillere, de som skulle være ryggraden i laget og hjelpe unggutta. Det har nok påvirket resultatene i en viss grad, sier Jönsson i pressemeldingen.

Videre reflekterer han over tiden sin i klubben:

- Jeg er glad for at jeg fikk komme tilbake og være en del av talentfabrikken Stabæk. Vi har fått frem flere store talenter og hatt noen gode salg i denne perioden. Jeg er glad for at unggutta fikk sjansen og tok sjansen, og at mange spiller utenfor Skandinavia i dag. Men også det har nok hatt litt å si for stabiliteten og resultatene, sa han.

Styreleder i Stabæk, Espen Moe, takker Jönsson for samarbeidet.

- Det er alltid trist når et samarbeid avsluttes før det skal. Men noen ganger er en endring nødvendig og vi mener at en endring er nødvendig nå. Samtidig er vi veldig takknemlige for det arbeidet og den innsatsen Janne har lagt ned i den perioden han har vært her, og vi ønsker han lykke til fremover, sa Moe.

- Prosessen med å finne en ny hovedtrener starter nå for fullt. Vi vil komme tilbake med informasjon når vi har noe konkret å fortelle, avsluttet han.

Jönsson har vært i Stabæk siden 2019.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer