Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jordan i skyggen av eleven

Michael Jordan og hans Washington Wizards tapte for Boston Celtics. Kampens store spiller, Antoine Walker, takker Jordan for det han har lært ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jordan ga den 25 år gamle Boston-spilleren noen leksjoner da de to trente sammen i Chicago i sommer. Kanskje angret han på det i natt, da Walker var banens beste og Boston slo Washington Wizards 104-95.

- Han er en god venn av meg, så jeg kan koste på meg å mobbe ham litt etter denne kampen, sier Walker til AP.

- Han lærte meg masse om basketball i sommer, og om livet generelt.

Jordan, på sin side, fortsetter framgangen etter comebacket. I sin femte kamp spilte han 41 minutter, mer enn i noen av de foregående, og scoret 32 poeng. Også det sesongbeste og ett poeng mer enn Walker gjorde i natt.

Likevel er ikke Celtics-trener Jim O'Brien i tvil om hvem som var sjefen på banen:

- Du kan snakke om at Michael Jordan er en stor spiller, men ikke glem vår mann. Ikke spør meg om Jordan engang, for etter mitt syn var den beste spilleren her i kveld Antoine Walker.

Også Jordan sjøl tok seg tid til å rose Walker:

- Han fortsetter å forbedre seg. Jeg har forsøkt å gi ham råd om å skyte enkle skudd og komme seg til straffemerket, slike ting. Han tar returer, spiller pasninger og fortsetter å gjøre lagkameratene gode på alle de riktige måtene, skryter læremester Jordan.

(Dagbladet.no/AP)

IN THE AIR: Michael Jordan flyr mot kurven i kampen mot Boston. Men foreløpig har han ikke dunket siden comebacket.
Hele Norges coronakart