Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jørgen (20) og Kristoffer (22) så heltene trene på Bislett

- Bruk Alonso-pengene på David Silva, Benitez!

TROR PÅ GULL: Jørgen Heie og Kristoffer Iversen er klokkeklar: Liverpool tar gull i år. Liverpool-supporterne tror ikke Xabi Alonsos avgang er det samme som farvel til ligagullet.
TROR PÅ GULL: Jørgen Heie og Kristoffer Iversen er klokkeklar: Liverpool tar gull i år. Liverpool-supporterne tror ikke Xabi Alonsos avgang er det samme som farvel til ligagullet. Vis mer

BISLETT (Dagbladet.no): Treningen, som var åpen ti minutter for pressen, var lukket for fansen, uten at det hindret de fremmøtte supporterne å overvære treningen.

Gjennom et metallgitter sto et titalls fans og fulgte treningen foran Lyn-kampen i  kveld.

Blant dem var Jørgen Heie (20) og Kristoffer Iversen (22).

Liverpool-supporterne melder at godfølelsen er inne før årets sesong.

Kampen mot Lyn i kveld blir en formalitet i en sesong som til slutt ender med seriegull, tror gutta.

- Både hjertet og hjernen sier at det blir gull, sier Liverpool-supporterne til Dagbladet.

Vil ha Silva
Både Jørgen og Kristoffer er sterk i troen, tross tapet av viktige Xabi Alonso. I går bekreftet klubbene at midtbanespilleren forlater Liverpool til fordel for Real Madrid.

- Det er utrolig synd at han drar. Han er veldig god, og er en litt annerledes midtbanespiller. Det blir vanskelig å erstatte ham, sier Jørgen.

Med mindre enn to uker til seriestart begynner det å haste med en Alonso-erstatter for Liverpool-sjef Rafael Benitez.

Roma Alberto Aquilani er en av spillerne som linkes tett til Liverpool. Det samme er Juventus' danske midtbaneterrier Christian Poulsen.

Verken Real Madrid eller Liverpool har offentliggjort overgangssummen, men ifølge britiske medier skal Rafael Benitez ha fått rundt 340 millioner for midtbanespilleren.

Både Kristoffer og Jørgen er klokkeklar hva Benitez bør bruke pengene på.

TRENTE FØR LYN: Fernando Torres og Yossi Benayoun var blant de første ut fra garderoben.
TRENTE FØR LYN: Fernando Torres og Yossi Benayoun var blant de første ut fra garderoben. Vis mer

- David Silva, sier begge samstemt.

- Det nærmeste vi kommer en ving i Liverpool er Albert Rieira. Han er ikke en klassisk vingtype som kan komme rundt på kanten og slå innlegg i boksen. Det er Silva, sier de.

Tause stjerner
Sir Alex Ferguson er ikke like Liverpool-optimistisk som Kristoffer og Jørgen.

United-sjefen tror ikke Benitez' menn greier å gjenta poengfangsten fra i fjor.

- Han er en bra trener, men jeg liker ikke alt han presterer å si. Det han sier om Liverpool er typisk ham, kun psykologisk spill for å sette oss ut, sier Kristoffer, som gjennom metallgitteret fikk se Lucas Leiva, Jamie Carragher og unggutten Jay Spearing være de første ut av spillerinngangen på Bislett.

Senere fulgte Fernando Torres og Yossi Benayoun, før Steven Gerrard og Albert Rieira fulgte hakk i hæl.

..før Albert Riera og Steven Gerrard kom ruslende like etter.
..før Albert Riera og Steven Gerrard kom ruslende like etter. Vis mer

Ingen av spillerne responderte på spørsmål fra pressen, men ruslet rolig og uanfektet over løpebanen og inn på gresset på Bislett.

Nyervervede Glen Johnson kom sprintende ut ei stund etter Benitez hadde samlet troppene, og kort tid ut i oppvarmingsøkten ble Dagbladet og resten av pressen vist ut fra Bislett Stadion.

VARMET OPP: Uten å si et ord til pressen varmet Liverpool-stjernene opp på den strøkne Bislett-matta. Alle Foto: Erik Berglund / DAGBLADET.
VARMET OPP: Uten å si et ord til pressen varmet Liverpool-stjernene opp på den strøkne Bislett-matta. Alle Foto: Erik Berglund / DAGBLADET. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling