IKKE TIL TOPPS I DAG HELLER: Japanske Akito Watabe vant verdenscupavslutningen i kombinert foran OL-vinneren Jørgen Graabak. Graabak har fortsatt til gode å vinne et verdenscuprenn.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
IKKE TIL TOPPS I DAG HELLER: Japanske Akito Watabe vant verdenscupavslutningen i kombinert foran OL-vinneren Jørgen Graabak. Graabak har fortsatt til gode å vinne et verdenscuprenn. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

Jørgen Graabak har fortsatt ikke vunnet et verdenscuprenn

Ble nummer to bak Akito Watabe i avslutningen.

Japanske Akito Watabe vant verdenscupavslutningen i kombinert foran OL-vinneren Jørgen Graabak.

Det var Watabes første verdenscupseier denne sesongen, mens Graabak fortsatt har til gode å vinne et verdenscuprenn. Nordmannen gikk ut som nummer 21 i langrennet og var til slutt 4,9 sekunder bak.

Alessandro Pittin fra Italia ble nummer tre. Graabak og Pittin var de raskeste i langrennet over 10 kilometer.

Magnus Moan avsluttet årets sesong med å bli nummer 10, men var nærmere minuttet bak vinneren i mål. Magnus Krog gikk seg opp fra 36.-plass etter hoppingen til 14.-plass.

Thomas Kjelbotn ble nummer 19, mens Mikko Kokslien ble nummer 20. Håvard Klemetsen, som var best av de norske etter hopprennet på 10.-plass, ble nummer 22. Espen Andersen ble nummer 25 og Truls S. Johansen nummer 27.

På grunn av vanskelige vindforhold ble det ikke avviklet noe hopprenn lørdag, og fredagens provisoriske konkurranseomgang ble lagt til grunn. Det skulle egentlig vært lagkonkurranse lørdag, men den ble i stedet utsatt til søndag.

(NTB)