Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jørgen Horn klar for Godset

- Trygg på at jeg har gjort et veldig riktig valg.

NY DRAKT: Jørgen Horn poserer i Godset-trøya etter å ha signert treårskontakt med drammensklubben i dag. Foto: Strømsgodset
NY DRAKT: Jørgen Horn poserer i Godset-trøya etter å ha signert treårskontakt med drammensklubben i dag. Foto: Strømsgodset Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet): Jørgen Horn skal spille for Strømsgodset de neste sesongene. I dag skrev 25-åringen under en treårskontrakt med drammensklubben.

- Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er veldig glad og fornøyd, og at jeg gleder meg enormt til å komme i gang i Godset, sier Jørgen til Godset.no.

Horn har spilt for Fredrikstad de to siste sesongene. Før det hadde han spilt i Kjelsås, Vålerenga, Moss og Viking.

I Viking måtte han gi seg etter at han havnet på glattcelle to ganger i løpet av kort tid.

Horn har fått karrieren på stø kurs igjen i Østfold, og var kaptein for laget i år. Etter nedrykket med FFK tidligere i høst, var han usikker på hva framtida ville bringe. Nå er han sikker på at han har gjort et godt klubbvalg foran de kommende årene.

- Jeg har jo fulgt godt med på hva som har skjedd i klubben, og er utrolig imponert over hva man har fått til.  Derfor er jeg også trygg på at jeg har gjort et veldig riktig valg, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!