BOKSET SIST I 2011: Geir Inge Jørgensen får bokse om interkontinentaltittelen i Danmark i april. Foto: Morten Rakke / SCANPIX
BOKSET SIST I 2011: Geir Inge Jørgensen får bokse om interkontinentaltittelen i Danmark i april. Foto: Morten Rakke / SCANPIXVis mer

Jørgensen bokser om IBO-tittel

Møter tyske Müller i april.

Proffbokseren Geir Inge Jørgensen skulle ha møtt tyskeren Rico Müller i kamp om interkontinentaltittelen i International Boxing Organization 2. februar, men kampen er utsatt.

Nå er det klart at de to skal møtes 13. april, og årsaken til at kampen er blitt utsatt er at hallen i Eberswalde ikke er ledig før da, melder boksenettstedet knock-out.dk.

Jørgensen har bokset 30 kamper i karrieren sin til nå. 28 er vunnet og to er tapt. Han bokset sin forrige kamp 19. mars for snart to år siden, og da slo han tyskeren Tommi Schmidt i en kamp i Danmark.

Jørgensen ble mester i det lille forbundet Global Boxing Council i lettvekt etter kampen mot tyskeren. Han måtte gå alle de 12 rundene, men vant på poeng.

Müller, som han skal møte i april, har 13 seirer på 15 kamper. Han har et tap og en uavgjort kamp på rekordlisten, men han er en hardtslående kar, for ni av seirene hans er kommet på knockout.

(NTB)