Jørgensen slo knockout etter to minutter

Kort kamp for spanieren Armando Candel.

Geir Inge Jørgensen slo spanieren Armando Candel til drømmeland på drøye to minutter i et proffstevne i boksing i Polen fredag kveld.

- Jeg gjorde som jeg sa til deg på forhånd, avgjorde dette i første runde. Han ble truffet godt etter nøyaktig to minutter, men kom seg opp etter den første smellen.

- Da jeg sto i ringhjørnet sa Andrej Gmitruk til meg at jeg bare skulle roe det ned og starte på nytt. Da dommeren satte i gang kampen etter nedslagningen traff jeg med to venstreslag før jeg fulgte opp med en perfekt høyre.

- Da var det over og ut, fortalte Geir Inge Jørgensen til NTB.

Nå står han med 28 seirer.

- Gmitruk var i fyr og flamme etter kampen. Han grep mikrofonen og fortalte det polske publikummet at jeg kom til å bli verdensmester. Jeg ble intervjuet i ringen selv også. Jo, dette var moro, slo Jørgensen fast.

Viktig


- Det er ingen tvil om at dette var en veldig viktig seier for meg. Før kampen fikk jeg høre at Candel var litt sluggeraktig, men dette gikk så fort, så det merket jeg lite til.

- Nå ser det ut som om det går i orden med en kamp om den interkontinentale tittelen til International Boxing federation (IBF) her i polen 11. november. det er i alle fall den datoen Gmitruk jobber med, sa Jørgensen.

Han kommer til å ta en liten pause på 14 dager hjemme i Nore, men regner så med å reise tilbake til Polen og forberede seg til tittelkampen i Warszawa.

- Det er ingen tvil om at jeg kommer til å fortsette samarbeidet med Gmitruk, sa Jørgensen etter den overbevisende seieren fredag kveld.

SLO KNOCKOUT: Geir Inge Jørgensen slo spanieren Armando Candel til drømmeland på drøye to minutter. Her fra et proffstevne i Paris i 2002. Foto: Ola A. Torset, Scanpix
SLO KNOCKOUT: Geir Inge Jørgensen slo spanieren Armando Candel til drømmeland på drøye to minutter. Her fra et proffstevne i Paris i 2002. Foto: Ola A. Torset, Scanpix Vis mer

I en amatørkamp i det samme stevnet tapte Ski-bokseren Simen Smaadahl på poeng mot polakken Mikael Cieslak i 75 kiloklassen.

(NTB)

Jørgensen slo knockout etter to minutter