Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jørn Andersen aktuell for Hongkong

Jørn Andersen kan bli Hongkongs nye landslagssjef i fotball, melder TV 2. Tirsdag førte han Nord-Korea til asiamesterskapet med seier over nettopp Hongkong.

AKTUELL FOR NYTT LAG: Jørn Andersen. Her fra tida i tysk fotball. Foto: Erik Berglund / Dagbladet
AKTUELL FOR NYTT LAG: Jørn Andersen. Her fra tida i tysk fotball. Foto: Erik Berglund / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nord-Korea tok en av de siste plassene i sluttspillet i De forente arabiske emirater neste år, men det nordkoreanske laget får ny trener før da. Andersen avsluttet sitt engasjement med tirsdagens kamp i Pyongyang.

Etter kampen ble Andersen ifølge TV 2 kontaktet av flere av Hongkongs spillere og rost opp i skyene av generalsekretæren i Hongkongs fotballforbund.

– Han virker veldig profesjonell og har utført mirakler med Nord-Koreas landslag, sier generalsekretær Mark Sutcliffe til kanalen.

AVANSERT: Nord-Korea gjennomførte i natt nok en vellykket prøveoppskyting av en interkontinental ballistisk missil (ICBM). Missilen var en time i lufta og landet utenfor Japan. Eksperter CNN har vært i kontakt med, sier at missilen er så avansert at den kan lande «omtrent hvor som helst». Les mer om TV-anker Ri Chun-hee: https://www.dagbladet.no/n... Vis mer

– Laget er veldig godt trent og spillerne teknisk veldig gode. Ut fra det jeg kan se har han gjort en veldig god jobb.

Jørn Andersen avviser ikke at jobben i Hongkong kan friste.

– Det er litt for tidlig å si. Jeg har fått med meg at de er interessert i å ta en prat med meg. Jeg hører de er ute etter en ny trener, og jeg er ledig på markedet, sier østfoldingen til TV 2.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!