Jørn Andersen får stadig tilbud om trenerjobber

Men venter på den rette.

PÅ JAKT: Tidligere Bundesliga-toppscorer Jørn Andersen får stadig tilbud om ny jobb, men venter på at drømmejobben skal dukke opp. Foto: AP / Roberto Pfeil / NTB Scanpix
PÅ JAKT: Tidligere Bundesliga-toppscorer Jørn Andersen får stadig tilbud om ny jobb, men venter på at drømmejobben skal dukke opp. Foto: AP / Roberto Pfeil / NTB ScanpixVis mer

Jørn Andersen får stadig forespørsler om trenerjobb, men venter på den rette klubben. Andersen lærte mye av tiden i kaosklubben Karlsruhe.

Der fikk han sparken i mars 2012 fem dager etter at forgjenger Markus Kauczinski (vikar) hadde fått løst elitetrenerlisens.

- Tok feil - Jeg får stadig forespørsler og muligheter, men det rette har ikke dukket opp. Jeg tok feil da jeg hoppet på jobben i Karlsruhe. Jeg burde ikke gått dit. Der fikk jeg ikke tid eller muligheten til å endre nok til å redde klubben, sier Andersen.

Vil bygge selv Han ble første utenlandske toppscorer i 1. Bundesliga som spiller. Den tidligere Vålerenga- og Fredrikstad-angriperen har et stort navn i Tyskland.

- Jeg vil ha en klubb jeg kan bygge opp. Det er der jeg har min store styrke, sier Andersen.

Han har tidligere trent blant annet Oberhausen, Mönchengladbach (assistent), Xanthi, Offenbach, Mainz og Karlsruhe.

(NTB)