STOR UNITED-SUPPORTER: Jorune Birkestøl fra Lindesnes nekter å være balljente mellom Liverpool og Vålerenga. Foto: Kristian Fjeldstad, Fædrelandsvennen.
STOR UNITED-SUPPORTER: Jorune Birkestøl fra Lindesnes nekter å være balljente mellom Liverpool og Vålerenga. Foto: Kristian Fjeldstad, Fædrelandsvennen.Vis mer

Jorune (14) nekter å være balljente for Liverpool

Norway Cups største United-fan.

• Hvordan går det med ditt lag? Søk i Norway Cup-resultatene HER.

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Enkelte fotballsupportere har et anstregt forhold til favorittlagets erkerivaler.

Giv Akt J14 deltar i årets Norway Cup og var så heldige å bli bli trukket ut til å være balljenter i kampen mellom Vålerenga og Liverpool i kveld. Over 300 lag deltok i trekningen.

De fleste jentene jublet - men det gjorde ikke Jorune Birkestøl, ifølge Fædrelandsvennen.

- Jeg liker ikke Liverpool i det hele tatt, og jeg nekter å være balljente mellom Vålerenga og Liverpool, sier Jorune til Dagbladet.

Ingen betenkningstid Dermed må laget reise til Ullevaal med én spiller mindre.

- Jeg står på mitt. Er man supporter, så er man supporter. Fotball betyr mye for meg, og jeg vil ikke ha noe med erkerivalen å gjøre. De andre jentene på laget trodde ikke på meg i starten, men sånn er det blitt, sier Jorune som er fra Lindesnes.

Giv Akt har ikke fått noen drømmestart på Norway Cup - og laget har tapt begge sine innledende kamper. De fleste jentene gleder seg til å møte Premier League-stjernene på nært hold på Ullevaal i kveld, men Jorune angrer ikke på valget sitt.

- Jeg håper Vålerenga vinner, til tross for at jeg er Manchester United- og Start-fan. Det var pappa som kom og sa til hele laget at vi vant trekningen. Jeg sa med en gang at det er uaktuelt. Men jeg har tenkt meg på stadion for å se kampen, sier Jorune.

- Har du tenkt til å se kampen i United-drakt?

- Det skulle jeg gjerne gjort, men jeg tviler på at jeg får lov, sier hun.

PS! Treningskampen mellom Vålerenga og Liverpool har avspark på Ullevaal klokka 19.00. Kampen vises også direkte på TV 2.

TILBAKE TIL ULLEVAAL: Dirk Kuyt og Liverpool gjester Vålerenga og Ullevaal i kveld, tre år etter forrige besøk. Liverpool var sist på oslobesøk i 2009. Da møtte de Lyn.Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
TILBAKE TIL ULLEVAAL: Dirk Kuyt og Liverpool gjester Vålerenga og Ullevaal i kveld, tre år etter forrige besøk. Liverpool var sist på oslobesøk i 2009. Da møtte de Lyn.Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer