José Antonio Reyes (35) døde i trafikkulykke

Tidligere Arsenal-, Atlético Madrid-, Real Madrid-, og Sevilla-spiller José Antonio Reyes omkom i en trafikkulykke lørdag morgen.

OMKOM: Jose Antonio Reyes ble bare 35 år gammel. Her fra tiden i Arsenal. Foto: NTB Scanpix
OMKOM: Jose Antonio Reyes ble bare 35 år gammel. Her fra tiden i Arsenal. Foto: NTB ScanpixVis mer

Det skriver José Antonio Reyes' moderklubb Sevilla på Twitter.

- Vi kunne ikke bekreftet verre nyheter. Den elskede Sevilla-stjernen José Antonio Reyes har omkommet i en trafikkulykke. Hvil i fred, melder klubben på Twitter.

Ifølge flere spanske medier skal trafikkulykken ha skjedd lørdag morgen nært hans kjære hjemsted Utrera, like utenfor Sevilla.

35-åringen vil bli sårt savnet.

- Jeg blir nummen av nyhetene om min tidligere lagkamerat José Antonio Reyes. Vi har mistet ham altfor tidlig. Mine tanker går til hans familie og venner, skriver tidligere lagkamerat i Arsenal, Fredrik Ljungberg på Twitter.

Thierry Henry spilte også sammen med Reyes i Arsenal og skriver:

- Jeg er knust. Jose Antonio Reyes var en flott spiller, en fantastisk lagkamerat og et eksepsjonelt menneske. Jeg ønsker at hans familie og venner har styrke og mot til å komme gjennom denne vanskelige tiden.

Sergio Ramos, som var lagkamerat med Reyes for Spania og Real Madrid, er også i sjokk.

- Ord blir fattige. All kjærlighet til familien. Vi kommer aldri til å glemme deg, min venn. Hvil i fred, skriver Ramos på Twitter.

- Fryktelig trist. Hvil i fred, supplerer fotballegenden Gary Lineker.

VANT FLERE TITLER: José Antonio Reyes løftet Europa League-trofeet hele tre ganger som Sevilla-spiller og to ganger for Atletico Madrid. Foto: NTB Scanpix
VANT FLERE TITLER: José Antonio Reyes løftet Europa League-trofeet hele tre ganger som Sevilla-spiller og to ganger for Atletico Madrid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Så trist. Det setter alt i perspektiv. Hvil i fred din fantastiske fotballspiller, skriver Jan Åge Fjørtoft.

- Alle i Arsenal er i sjokk

Reyes slo gjennom som et vidunderbarn i fotballverden som 16-åring for Sevilla og leverte en strålende fotballkarriere, hvor han fikk 21 landskamper for Spanias mektige landslag.

For moderklubben Sevilla vant han Europa League hele tre ganger, i tillegg til to Europa League-triumfer med Atlético Madrid.

35-åringen spilte tre sesonger for Arsenal i Premier League, tre i Atlético Madrid, var én sesong i Real Madrid og spilte hele åtte sesonger for Sevilla, hvor ballmagikeren startet karrieren som junior og fikk rundt 250 kamper på det øverste nivået.

- Alle i Arsenal er i sjokk over nyheten om at vår tidligere spiller Jose Antonio Reyes har omkommet i en trafikkulykke. Våre tanker går til familie, venner og lagkamerater», skriver Arsenal på sine nettsider.

- Han var en veldig populær spiller i klubben og han vil alltid ha en spesiell plass i våre hjerter.

Reyes var også innom Espanyol, som sender sin dypeste kondolanser i en pressemelding via Twitter.

- Vi ønsker å sende vår dypeste kondolanse og sende all vår støtte til hans familie og til Sevilla, skriver den spanske klubben om fotballvidunderet som i dag forsvant fra verden, bare 35 år gammel.