José Mourinho frykter dagens motstander: - De kommer for å ta poeng

Møter nyopprykkede Leicester.

TOPPER: Chelsea og Jose Mourinho topper allerede tabellen etter første runde, og mange av ekspertene tror de kan holde den plasseringen sesongen igjennom. I dag venter Leicester hjemme på Stamford Bridge, en motstander Mourinho tar på aller høyeste alvor. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB SCANPIX
TOPPER: Chelsea og Jose Mourinho topper allerede tabellen etter første runde, og mange av ekspertene tror de kan holde den plasseringen sesongen igjennom. I dag venter Leicester hjemme på Stamford Bridge, en motstander Mourinho tar på aller høyeste alvor. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB SCANPIXVis mer

José Mourinho og hans Chelsea tar lørdag imot Leicester hjemme på Stamford Bridge. Portugiseren frykter det nyopprykkede lagets vinnermentalitet og motivasjon.

Leicester vant mesterskapsserien i fjor med klar margin til toer Burnley. Det fører med seg flere ulemper for Chelsea i lørdagens Premier League-kamp, skal vi tro Mourinho.

- Denne kampen blir vanskelig, sier Mourinho til klubbens nettsted etter å ha studert Leicesters 2-2-resultat mot Everton i sesongåpningen.

- Leicester er seriemestere og de kommer med en vinnermentalitet etter forrige sesong. De kommer med høye forventninger og høy motivasjon for å spille i Premier League. De vet at hvert eneste poeng er viktig i denne ligaen, spesielt for lagene som skal kjempe om tilværelsen.

Jevne kamper Leicester er et av lagene som er tippet å slite i år. Mourinho mener de skal ha ros for hvordan de opptrådte i deres første kamp.

- De hadde en vanskelig åpning. Det er ikke lett å møte Everton. De lå under, men utlignet og leverte en solid kamp. Nå kommer de til oss, og jeg tror ikke det vil bli noe annerledes. De kommer for å ta poeng, sier Mourinho.

- Dette er den sjette Premier League-sesongen jeg starter på. Jeg vet at alle kamper er vanskelige og hver eneste motstander er vanskelig.

Han bruker eksempler fra den første serierunden, hvor samtlige kamper utenom to endte med uavgjort eller ettmålsseirer.

- Resultatene i den første runden var enten uavgjort, 1-0-seirer eller 2-1-seirer bortsett fra vår og Manchester Citys kamp som endte med tomålsseier, sier Chelsea-sjefen.

- Bonuskamp For lørdagens gjester er tilnærmingen en annen. Leicesters Dean Hammond beskriver kampen som en «bonuskamp».

- Vi spiller mot Chelsea, som er blant favorittene til å vinne ligaen. De kommer sannsynligvis ikke til å ende i nærheten av oss på tabellen. Så sånn sett er dette bare en bonuskamp, sier Hammond til klubbens nettsted.

31-åringen har vært å finne på Leicesters midtbane siden 2013. Da ankom han fra Southampton. Han var en viktig brikke i opprykkssesongen. Han fikk også mye ros for sin innsats mot Everton sist helg.

- Jeg nøt det. Det er hva vi alle har jobbet for. Man vil komme hit for å teste seg mot de aller beste, sier Hammond.

(NTB)