Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

José Mourinho i oppsiktsvekkende intervju: - Jeg føler meg forrådt

Slakter spillerne.

FRUSTRERT: Chelsea-manager José Mourinho gikk nok en gang til angrep på sine egne spillere etter å ha gått på et tap. Foto: NTB Scanpix
FRUSTRERT: Chelsea-manager José Mourinho gikk nok en gang til angrep på sine egne spillere etter å ha gått på et tap. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Leicester City gjeninntok tabelltoppen i Premier League da Chelsea ble slått 2-1 på King Power Stadium i kveld.

Sesongens enorme overraskelse senket de regjerende mestrene etter at stjerneduoen Jamie Vardy og Riyad Mahrez vartet opp med hver sin lekre scoring.

Chelsea-innbytter Loic Remy skapte spenning med sin redusering, men gjestene gikk på sitt niende tap for sesongen.

Det betyr at José Mourinhos lag nå ligger på 16. plass i Premier League, bare ett poeng over nedrykksstreken. Det kommer til å skape nye spørsmål om Mourinhos framtid på Stamford Bridge.

- Ble forrådt Spesielt etter han - igjen - angrep sine egne spillere etter tapet mot serielederen. Han peker blant annet på Jamie Vardys 1-0-scoring.

- En av mine beste kvaliteter er å lese spillet for spilerne mine - å identifisere detaljer ved spillet til motstanderen. Det er derfor det er vanskelig å akseptere måten Vardy scoret på. Vi vet hvordan han beveger seg. Jeg føler at arbeidet mitt ble forrådt, sier Mourinho til Sky Sports i et intervju vist på TV 2.

Mourinho mener at flere enkeltspillere ikke leverer på det nivået som er forventet av dem.

- Noen av spillerne i nøkkelposisjoner leverer ikke på normalt nivå. Da blir det vanskelig. Jeg fikk dem til å overprestere forrige sesong, men nå er det vanskelig, sier han.

ET STYKK GLAD ITALIENER: Gårsdagens seier smakte enormt godt for en drømmende Claudio Ranieri. Foto: Action Images / Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix
ET STYKK GLAD ITALIENER: Gårsdagens seier smakte enormt godt for en drømmende Claudio Ranieri. Foto: Action Images / Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix Vis mer

- De leverer hele uka på trening, men når de kommer til kamp får de det ikke til. Det frustrerer meg.

Oppgitt Mourinho stiller også spørsmålstegn ved Eden Hazard, som måtte ut med skade etter å ha fått en hoftesving fra Vardy etter en snau halvtime av oppgjøret.

- Han tok avgjørelsen om å bli byttet ut selv på ti sekunder, så det må være en alvorlig skade. Hans første reaksjon var at han ville bytte, men så ville han fortsette - og enda noen sekunder seinere ville han bli byttet ut, sier Mourinho, som hinter om at Hazard kanskje ga seg for lett.

Da Sky Sports spurte om topp-fire-toget er gått for de regjerende mestrene, svarer han ærlig - eller taktisk - avhengig av hvordan du ser det.

- Ja, åpenbart.

Han mente samtidig at Leicester fortjente å vinne matchen.

- De fortjente å vinne. De var bedre enn oss i lange perioder. Vi var det beste laget i 20-25 minutter, de var best i en time. De var veldig fokuserte, gjorde ingen feil, viste høy intensitet og bra mentalitet, og gjorde det vanskelig for oss, sier han.

Ranieri drømmer videre En som forståelig nok var adskillig mer fornøyd er Foxes-sjef Claudio Ranieri.

- Vi måtte lide for å vinne kampen, de er tross alt mestre, sier han til Sky Sports i et intervju vist på TV 2.

Italieneren nekter imidlertid å snakke om sesongmålet på 40 poeng, som normalt er det som trengs for å unngå nedrykk. Leicester står nå på 35.

- Vi kan ikke drømme om noe som helst ennå. Jeg sa til spillerne mine at vi trenger fem poeng til. Når vi oppnår 40 poeng, kan vi sette oss nye mål. Det jeg tenker på er hvordan spillerne mine skal bli bedre, sier han.

- Det som skjer er magisk. Vi må bare fortsette å jobbe hardt. Jeg vil ikke våkne opp nå, jeg vil bare fortsette å drømme med fansen vår, sier Ranieri.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media