José Mourinho nekter å gi slipp på Wayne Rooney

- Vi vil kjempe til siste dag.

 INNBITT:  José Mourinho er klar til å kjempe til siste slutt for å få Wayne Rooney til Chelsea. Foto: Javier Garcia / BPI / NTB Scanpix
INNBITT: José Mourinho er klar til å kjempe til siste slutt for å få Wayne Rooney til Chelsea. Foto: Javier Garcia / BPI / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det er ventet at Wayne Rooney gjør et aldri så lite «comeback» for Manchester United i morgen.

Scouseren har ikke vært med i en eneste kamp med klubblaget i sommer, men er tatt med i troppen til morgendagens serieåpning mot Swansea. Det skriver The Telegraph.

Javier Hernandez har slitt med en hamstringsskade, og David Moyes trenger den allsidige spilleren. Selv om Rooney selv har gjort sitt forhold til klubben og fansen svært anstrengt.

Interessert Men det er en mann som fortsatt vil ødelegge idyllen: José Mourinho. Portugiseren sa tidligere i sommer at det var Rooney eller ingenting, og at de skulle gjøre alt de kunne for å lokke ham til klubben.

I dag gjentok Mourinho ønsket.

- Jeg prøver alltid å forsterke stallen. Vi vil vente på en åpning helt til overgangsvinduet stenger, og vil kjempe til siste dag, sier Mourinho ifølge The Mirror.

Manchester United har inngått en pakt med Liverpool om at de ikke skal selge sine stjernespillere til rivaliserende klubber. Det ser ikke ut til å stoppe Mourinho.

- Vi forsøker å få én spiller, så får vi se hva som skjer. Vi bestemmer oss før overgangsvinduet stenger, sier Mourinho til avisa.

Debut Mourinho gjør comeback som Chelsea-manager i Premier League på søndag. Chelsea møter nyopprykkete Hull til dyst. Selv om manageren tidligere har sagt seg svært fornøyd med troppen har han tilgjengelig, innrømmer portugiseren at det er rom for forandringer. 

- Selv om managere sier at de er fornøyd med troppen, juger vi. Vi vil alltid forsterke oss, sier han til The Mirror.  Manageren har likevel troa på at Chelsea gjør det bra i sesongåpningen.