Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jose Mourinhos sønn er klar for Premier League-kubb

Signerte for Chelsea-rival.

 FAMILIEMANN:  Jose Mourinho sammen med sønnen Jose Mario Mourinho i 2010. Foto: Andres Kudacki / AP / NTB Scanpix
FAMILIEMANN: Jose Mourinho sammen med sønnen Jose Mario Mourinho i 2010. Foto: Andres Kudacki / AP / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet):  José Mario Mourinho, sønn av The Special One, er klar for Premier League-klubben Fulham. Dermed blir fjortenåringen lagkamerat med John Arne Riise og Brede Hangeland, skriver Daily Mail.

Mourinhos sønn har vært på lån i Fulham en periode, og har imponert nok til at han fikk en kontrakt med ungdomslaget i klubben.

Han har tidligere spilt for Canillas i Spania, mens pappa var trener for Real Madrid.

Jose Mourinho har tidligere sagt at han har svært tette bånd med sin familie, og det spørs om ikke den 14 år gamle sønnen rådførte seg med pappa før han signerte kontrakten.

Keeperen hadde ikke lyst til å være med pappa Mourinho til Chelsea, og valgte heller å skriver under for Fulham, skriker Daily Mail.

Om det er Mourinhos temperament, eller om sønnen rett og slett vil ha litt fri fra pappa, skriver avisa ingenting om. Men Fulham er kjent for svært godt arbeid med sine juniorspillere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling