Joshua King med superløp og kanonskudd

Nordmannen imponerte stort for Hull i Championship.

NORGES SPISSFRAMTID?: Joshua King har de fleste ferdighetene en toppspiss skal ha, men har slitt mye med skader. Nå er han imidlertid i storform og vartet opp med praktmål og assist mot Middlesbrough i dag. Her i aksjon for Norges U21-landslag. 
Foto: Kent Skibstad / Scanpix
NORGES SPISSFRAMTID?: Joshua King har de fleste ferdighetene en toppspiss skal ha, men har slitt mye med skader. Nå er han imidlertid i storform og vartet opp med praktmål og assist mot Middlesbrough i dag. Her i aksjon for Norges U21-landslag. Foto: Kent Skibstad / ScanpixVis mer

Hull - Middlesbrough 2-1

(Dagbladet): Joshua King er på utlån fra Manchester United til Hull ut sesongen.

I dag scoret den lynraske spissen sitt første mål for Championship-klubben, da han utliknet til 1-1 borte mot opprykksjagende Middlesbrough etter 58 minutter.

Like før slutt serverte han Matty Fryatt, som sikret en etterlengtet Hull-seier etter fem strake tap.

- Hulls måltørke ble avsluttet etter et blendende skudd fra Joshua King, skriver Yorkshire Post i sin oppsummering.

- King stormet avgårde nedover høyresida, og etter å forsert inn i 16-meteren, dundret han ballen forbi Steele og opp i nettaket, lyder det i kampreferatet fra Hulls egen hjemmeside.

King benyttet seg av hurtigheten igjen da Fryatt skled ballen i mål, og var farlig frampå igjen like før full tid.

- Kampen burde vært punktert da banens beste, King, løp seg fri og satte opp Evans. Men han skjøt utenfor fra snaue ti meter, skriver hullcityafc.net.

Det er ikke lenge siden sist King ble utropt til banens beste spiller: Mot Southampton 20. mars.

Laget har imidlertid slitt tungt i det siste, og håpet om en playoff-plass er nesten borte etter fem strake tap før dagens trepoenger.

Nå er Hull nummer ti på tabellen, opp til Cardiff på den siste playoff-plassen er det fire poeng når fire runder gjenstår.