TIL BLACKBURN?: Joshua King er nær et utlån til Blackburn. I januar kan overgangen bli permanent, ifølge Sky Sports. Foto:  (AP Photo)
TIL BLACKBURN?: Joshua King er nær et utlån til Blackburn. I januar kan overgangen bli permanent, ifølge Sky Sports. Foto: (AP Photo)Vis mer

- Joshua King nær overgang til Blackburn

Gårsdagens CL-debut kan ha vært hans siste kamp for United.

(Dagbladet): Natt til torsdag stenger lånevinduet for engelske fotballklubber.

Joshua King - som i går fikk Champions League-debuten for Manchester United på tampen av borteoppgjøret mot Galatasaray - skal være nær en avtale med Henning Bergs Blackburn.

Sky Sports melder at Championship-klubben ønsker å gjøre om lånet til en permanent overgang når transfervinduet åpner i januar.

King har allerede blitt lånt ut fra United en rekke ganger, til Preston, Hull og Borussia Mönchengladbach. Han har gitt seg selv frist til januar med å slå seg inn i førstelagsvarmen på Old Trafford, men tross innhoppet for et B-preget lag i går, står nordmannen fortsatt langt bak i spisskøen.

Overfor TV 2 bekrefter King at et lån er aktuelt før fristen utløper i morgen.

- Championship er en veldig god liga, men det er ikke alle klubber der jeg kunne tenkt meg å dra til. Men jeg så Peterborough-kampen på TV og Blackburn spiller veldig god og attraktiv fotball, så det er en interessant klubb, sier 20-åringen.

Han fikk drøye fem minutter i heksegryta i Istanbul i går, som var litt for lite til at han rakk å markere seg nevneverdig. Men han synes det var en stor opplevelse å omsider slippe til på høyeste nivå, etter å ha spilt for reservelaget i hele høst. Der har han til gjengjeld vært en av de beste.

- Stemningen var helt syk. Det var kult å komme innpå og oppleve Champions League. Det var en veldig gøy erfaring, sa King til Dagbladet i går kveld.

Kanskje ble det også hans siste opptreden i en Manchester United-drakt.