GOD: Joshua King etter Bournemouths 1-1-scoring. Foto: NTB Scanpix.
GOD: Joshua King etter Bournemouths 1-1-scoring. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Premier League:

Joshua King skjelt ut av PL-legende: - Hva driver du med?

Bommet på straffe og ville ikke ta det neste, men norske Joshua King satte likevel tre bak West Hams keeper.

(Dagbladet): Bournemouth - West Ham 3-2.

Joshua King var i sentrum på alle måter i ettermiddagens Premier League-kamp mot West Ham.

Først misbrukte nordmannen et straffespark etter ti minutter, før han utliknet for Bournemouth med det som beskrives som et flott mål etter en halvdrøy halvtime.

Så fikk hjemmelaget et nytt straffespark, men da ville ikke King ta det. Og på BBC reagerte volleykongen Jimmy Floyd Hasseilbank sterkt etter å ha sett erstatter Benik Afobe misbruke forsøk nummer to.

- King, hva driver du med? Bare hent ballen. Ja, du har nettopp bommet, men du har nettopp scoret, hent ballen og få den tilbake i nettet, utbrøt nederlenderen på direkten.

- Du er en spiss, det er dette du lever på. Mål, mål, hent den ballen, få den inne. Du har satt så mange straffer, du har gjort det så bra. Så klart kommer du til å bomme på noen, men bare gjør det!, sa Hasselbaink, med fortid i storklubber som Leeds og Chelsea.

Så scoret King igjen, og det bør vel eventuelt bli stille i det nederlandske fjøset. West Ham utliknet imidlertid noen minutter før fulltid, og det så ut til å gå mot poengdeling.

Men så dukket nordmannen opp igjen og satt inn sitt tredje for dagen, i det 90. minutt.

Josh King har scoret ni mål på de siste ti kampene i Premier League, og er ifølge Opta den sjette nordmannen til å score hattrick i PL etter Fjørtoft, Flo, Solskjær, Iversen og Carew.