- Jøss, der er han!

Martin Ødegaard (22) er under press etter en svak kamp mot Nederland. TV 2-ekspert Jesper Mathisen oppdaget ikke Ødegaard før en halvtime ut i oppgjøret. I ettermiddag landet landslaget i Riga.

FÅR KRITIKK: Martin Ødegaard sleit med å være synlig mot Nederland. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FÅR KRITIKK: Martin Ødegaard sleit med å være synlig mot Nederland. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Latvia - Norge, klokka 18.00 lørdag

LILLESTRØM / RIGA (Dagbladet): Martin Ødegaard har havnet i fokus etter en ny svak kamp for Norge. Nå forsvarer trener Ståle Solbakken kapteinen.

Arsenal-spilleren fikk fire av ti poeng på Dagbladets spillerbørs etter 1-1-kampen mot Nederland onsdag. Også tre poeng ble vurdert, men noen genialiteter i andre omgang løftet poengsummen.

Heller ikke Kjetil Rekdal var mild da han vurderte 22-åringen etter forestillingen på Ullevaal:

- Det er ingen tvil om at Martin er for lite på ballen til å få fram sine styrker. Den diskusjonen kommer til å leve videre framover. Har vi plass til ham? spurte HamKam-treneren i studioet til VGTV.

Ståle Solbakken og co. landet i Riga i ettermiddag.

Landslagstreneren fnyser av uttalelsen når han snakker om kritikken. Vi møter ham på Lillestrøm, 24 timer før avreise til Latvia. Sola skinner. Humøret er på topp. Men han går ikke med på beskrivelsene av en nærmest ussel Ødegaard.

- Det er noe av det dummeste jeg har hørt. Hvilken ekspert har sagt dette? spør han. Når svaret er Rekdal, må han trekke på smilebåndet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer