Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jostein best på overtid

Aston Villa- Chelsea 1-1/Konsgvinger- Strømsgodset 1-2. - Kanskje jeg må lære ham noe om å score på overtid, flirer Jostein Flo. Han ga Strømsgodset seieren etter 93 minutter i går. Tore André derimot, brant sin store sjanse på overtid på Villa Park.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kongsvinger tok føringa på Gjemselund. Eirik Dybendahl scoret etter fire minutter. KIL kunne doblet, men Karim Ahmed brant et straffespark. Med det var det slutt.

Strømsgodset jobbet seg inn i kampen igjen etter pause. Mest av alle jobbet super-veteran Jostein Flo.

- Trener Arne Dokken smalt til med ei tordentale i pausen. Det hjalp, sier storebror Flo.

  • Først satte han ei straffe i nota, for øvrig forårsaket av uheldige Ahmed.
  • Så avgjorde han det hele godt på overtid.

- Nå går vi for direkte opprykk. Sogndal har vært formlaget den siste tida, men nå ser det ut som om det kan vippe i vår favør, sier Jostein.

Strømsgodset har fem poengs forsprang på sogndølene, og Jostein mener det bør holde.

- Vi har en flott gjeng. Gutta er unge, det er bare jeg som drar snittalderen så sinnssykt opp. Men de er også rutinerte. Jeg har god tro på at vi skal klare å gå rett opp, sier Jostein til Dagbladet.

Lillebror Tore André hadde tidenes mulighet til å kopiere Josteins matchvinner-mål på Villa Park i går. Men i motsetning til storebror, brant han sjansen.

Alene med keeper David James flikket Tore André så vidt utafor.

Fortvilt Deschamps

Og den missen fikk Chelseas målscorer Didier Deschamps til både å fortvile og å svartmale.

- Vi kunne avgjort kampen ett minutt før full tid. I stedet avga vi to viktige poeng. Ved sesongslutt ser vi kanskje at det var i denne kampen vi tapte tittelen, sier Desailly.

Vel tidlig å tildele en tilfeldig bom stor betydning, kanskje. Men Desailly har et poeng: Flo burde scoret.

Manager Gianluca Vialli var også fortvilet, men synes mer synd på Tore André:

- Han jobbet knallhardt hele kampen og fikk en kjempesjanse i det siste minuttet. Han gjorde ei klassisk Flo-finte. Vanligvis scorer han på dem, sier Vialli.

- Burde han ha scoret?

- Vel, han ville ha gjort meg veldig glad om han hadde gjort det, sier Vialli til NTB.

Vialli startet med Flo på topp for første gang denne sesongen. Det betalte seg nesten, men måltørken fortsetter for 27-åringen som ikke har scoret siden tidlig i vår.

- Forferdelig uke

Med tre poeng på tre kamper er også drømmen om ligaseier blitt fjernere. Bortetap mot Bradford tirsdag og uavgjort mot Villa i går lukter ikke gull.

- Vi har lagt en forferdelig uke bak oss. Spillerne sliter med selvtilliten. Bradford-kampen gjorde det ikke bedre, men vi er ennå bare ett poeng bak Manchester United, trøster Vialli seg med.