- Jostein burde kommet inn

Dagbladets ekspertpanel mener Drillo burde satt inn Jostein Flo i andre omgang mot Italia.

- Landslaget bør i framtida lære av det Rosenborg har jobbet med de siste ti årene. Laget har mest å gå på i det offensive spillet, der spill gjennom midtbanen er viktigere enn de langpasningene man har fokusert på hittil, mener Rosenborgs assistenttrener og medlem av Dagbladets VM-ekspertpanel Ola By Rise.

Ivar Hoff i Dagbladets VM-panel mener:

- Drillos fikk en lekse i hvordan man går videre i et VM. Italia viste fram sitt taktiske register og erfaringene som Norge mangler. De spilte mer norsk enn nordmenn selv. Spesielt siden det norske spillet manglet overraskelsesmomenter i angrep. Det kunne Jostein Flo ha bidratt med. Han burde kommet inn i andre omgang, sier Ivar Hoff.

Åge Hareide, Helsingborg-trener, mener Italia hadde hell med «norsk stil».

- Norge gjorde veldig mange ting riktig, men vi slipper inn et mål. Vi fikk på en måte smake vår egen medisin. Det er veldig synd at det er Dan Eggen som kommer i løpsduell mot Vieri og ikke Ronny Johnsen. Eggen blir for treig. Jeg skulle gjerne sett Jostein Flo skape totalpanikk i det italienske forsvaret i sluttminuttene.

Arne Larsen Økland, tidligere Drillos-assistent, er skuffet.

- Jeg føler at gutta ikke fikk tatt ut alt, og er litt skuffet. Det manglet en fandenivoldsk instilling fra start. Selvsagt er det uheldig at vi må bruke opp to bytter så tidlig. Muligheten til å dytte inn Jostein Flo på topp mot slutten av kampen forsvant. Dessuten burde Riseth vært flinkere til å hjelpe Tore André på topp.