- Jostein burde kommet inn

Dagbladets ekspertpanel mener Drillo burde satt inn Jostein Flo i andre omgang mot Italia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Landslaget bør i framtida lære av det Rosenborg har jobbet med de siste ti årene. Laget har mest å gå på i det offensive spillet, der spill gjennom midtbanen er viktigere enn de langpasningene man har fokusert på hittil, mener Rosenborgs assistenttrener og medlem av Dagbladets VM-ekspertpanel Ola By Rise.

Ivar Hoff i Dagbladets VM-panel mener:

- Drillos fikk en lekse i hvordan man går videre i et VM. Italia viste fram sitt taktiske register og erfaringene som Norge mangler. De spilte mer norsk enn nordmenn selv. Spesielt siden det norske spillet manglet overraskelsesmomenter i angrep. Det kunne Jostein Flo ha bidratt med. Han burde kommet inn i andre omgang, sier Ivar Hoff.

Åge Hareide, Helsingborg-trener, mener Italia hadde hell med «norsk stil».

- Norge gjorde veldig mange ting riktig, men vi slipper inn et mål. Vi fikk på en måte smake vår egen medisin. Det er veldig synd at det er Dan Eggen som kommer i løpsduell mot Vieri og ikke Ronny Johnsen. Eggen blir for treig. Jeg skulle gjerne sett Jostein Flo skape totalpanikk i det italienske forsvaret i sluttminuttene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer