Jostein feiret med rødt kort

LIER (NTB): Tore André Flo får romkameraten han aller helst ønsket seg under VM. Storebror Jostein (33) er inne i Drillo-varmen igjen.

Jostein selv var på vei inn i garderoben for å gjøre seg klar til treningskamp mot svenske Häcken da nasjonens interesse var rettet mot Drillos uttak av de 22 Frankrike-farerne.

Ute på banen ble det mer spill enn han selv ville. Han ba til slutt dommeren om å få rødt kort slik at han kunne løpe i garderoben og ikke risikere noen skade før VM.

- For å være helt ærlig, visste jeg det ved halv tre-tiden i dag. Drillo ringte, jeg satt ute i hagen og han spurte om hvordan det gikk med skaden.

- Jeg svarte at jeg hadde framgang og nærmet meg 100 prosent. Da sa Drillo at jeg var tatt ut. Da brølte jeg slik at presten på den ene siden av huset og gynekologen på den andre siden aldri kommer igjen, fortalte Jostein
Flo.

- Jeg føler meg i god form og så skadefri som jeg kan være. Men i mars, da jeg skjønte at jeg måtte opereres i den ene foten, trodde jeg ærlig talt at toget var gått.

- Hva med tre blad Flo i VM?
- Det er stort, men kanskje farligst på trening, fleipet Jostein Flo som ikke har fått noen signaler fra Drillo i løpet av våren. - Jeg skjønner at jeg var en av de aller siste som kom med.