Josteins brasse-ran

BISLETT (Dagbladet): Vålerenga-Strømsgodset 1-1. - På grensa til ran, sier Vålerenga-trener Lars Tjærnås om Jostein Flos brassespark som resulterte i at laget hans ble snytt for seieren tre minutter før slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Publikum trodde nesten ikke sine egne øyne da Drillos-veteranen dempet en ball fra Anders Michelsen, ble dratt bakover og brassesparket den i krysset fra 12-13 meter.

- Slikt skjer bare hvert jubelår. Det var et flott mål, men samtidig veldig bittert, sier Vålerenga-treneren etter poengdelingen.

Mens hjemmelaget deppet over de to tapte poengene, smilte Jostein Flo og resten av SIF-spillerne fra øre til øre etter kampen.

- Det fineste målet av de åtte jeg har lagd i år, sier Jostein Flo om det perfekte og overraskende brassesparket.

- Selv om jeg har tjuvtrent litt hjemme i hagen, var jeg litt overrasket da ballen gikk i mål. For oss var uavgjort en seier. Kampen sett under ett, hadde nok Vålerenga et 60-40 overtak. Men det gjelder å stå på hele veien, sier den 33 år gamle SIF-helten.

John Carew (18) spilte sin tredje kamp fra start, og nikket Vålerenga i ledelsen like etter pause. Det var Carews første mål denne sesongen. Et kvarter før slutt ble han byttet ut.

- Ikke av sportslige, men medisinske årsaker. John får ennå ikke lov å spille 90 minutter. Vi er redde for tilbakefall etter kyssesyken, sier trener Tjærnås.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer