Journalist: - Di María signerer for Manchester United neste uke

Skal ha blitt overtalt av Ronaldo.

TIL UNITED?: Ifølge den spanske journalisten Guillem Balague nærmer Angel di Maria seg Manchester United. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN / NTB Scanpix
TIL UNITED?: Ifølge den spanske journalisten Guillem Balague nærmer Angel di Maria seg Manchester United. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Journalist og ekspert på spansk fotball, Guillem Balague, skriver i kveld at Angel di María kommer til å signere for Manchester United neste uke.

Det setter fart på ryktene om overgangen det har blitt spekulert i den siste tida. Daily mail skrev tidligere denne uka at Manchester United er villige til å bruke over én milliard norske kroner for å få argentineren.

Det innebærer å kjøpe ham for rundt 515 millioner kroner fra Real Madrid - og deretter betale ham en ukelønn på rundt nærmere to millioner over fem år.

Nærmer seg overgang I et innlegg på Sky Sports nettsider skriver Balague at klubben skal betale mellom 48 og 55 millioner pund for argentineren. (490-560 millioner norske kroner).

Di Marias agent Jorge Mendes skal sitte på flyet på vei fra Singapore til Europa nå, for å forhandle ferdig salget av di María til Manchester United.

Balague skriver at Cristiano Ronaldo skal ha snakket pent om United til di María, og sagt at det er klubben han burde dra til, selv om de ikke skal spille i Europa denne sesongen.

Får draktnummer 7 Ifølge Balague skal det også allerede være bestemt at di María får draktnummer sju, hvis han ender i Premier League-klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer