PSG

Journalist: - Vil ikke spille med Messi

Lionel Messi (34) er på plass i PSG, men nå svirrer ryktene rundt Kylian Mbappé (22).

SLAGKRAFTIG: Det har vært grunn til å smile for både Nasser Al-Khelaifi og Lionel Messi de siste dagene. Foto: REUTERS/Sarah Meyssonnier
SLAGKRAFTIG: Det har vært grunn til å smile for både Nasser Al-Khelaifi og Lionel Messi de siste dagene. Foto: REUTERS/Sarah Meyssonnier Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med Messi, Neymar og Kylian Mbappé har PSG verdens mest stjernespekkede frontrekke.

Men ifølge journalisten, Thibaud Vezirian i franske L' Équipe, er ikke Mbappé fornøyd, til tross for tilveksten av Messi.

- Kylian Mbappé ønsker å forlate PSG. Han har lagt inn ønske om overgang, og han ønsker ikke å forlenge sin kontrakt, skriver journalisten på Twitter.

22-åringens kontrakt går ut neste sommer.

- Enten går han til Real Madrid nå eller til neste år. Det er flere uker siden han sa at han ikke ønsker å spille med Lionel Messi, skriver Vezirian.

- Ingen unnskyldning

I de spanske sportsavisene AS og Marca linkes Mbappé jevnlig til Spania.

Allerede tirsdag var Mbappé på forsiden av førstnevnte med overskriften «MBAPPÉ ER MULIG», der AS la fram at en overgang for Messi til PSG åpner døra for Mbappés overgang til Madrid.

Under onsdagens pressekonferanse, der Lionel Messi ble presentert, ble PSG-president Nasser al-Khelaifi spurt om ryktene om Mbappé.

- Mbappé er PSG-spiller. Han har sagt offentlig at han ønsker å bli værende. Vi kjenner til hans framtid, han har sagt at han ikke vil dra og at han kommer til å bli, sa Al-Khelaifi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer