GÅR TIL KRIG: Paul Kimmage er selv blitt truet med søksmål av UCI og Pat McQuaid, men har funnet ut at angrep er det beste forsvar. Nå anmelder han både McQuaid og tidligere UCI-president Hein Verbruggen. Foto. Doug Pensinger/Getty Images/AFP
GÅR TIL KRIG: Paul Kimmage er selv blitt truet med søksmål av UCI og Pat McQuaid, men har funnet ut at angrep er det beste forsvar. Nå anmelder han både McQuaid og tidligere UCI-president Hein Verbruggen. Foto. Doug Pensinger/Getty Images/AFPVis mer

Journalist anmelder utskjelte sykkelledere

- Jeg gjør ikke dette på egne vegne.

Journalist og tidligere proffsyklist Paul Kimmage går til anmeldelse av UCI-president Pat McQuaid og ærespresident Hein Verbruggen.

Iren Kimmage hevder han anmelder duoen i Det internasjonale sykkelforbundet (UCI) på vegne av vitnene som sto fram i den Lance Armstrong-fellende USADA-rapporten.

- Jeg gjør ikke dette på egne vegne, dette handler ikke om Paul Kimmage, men for dem som sto fram i rapporten: Stephen Swart, Frankie Andreu, Floyd Landis, Christophe Bassons, Nicolas Aubier, Gilles Delion, Graeme Obree og alle andre syklister som fremmet sannheten, men ble avvist som «feiginger» og «drittsekker» av Verbruggen og McQuaid, skriver Kimmage på Twitter.

(NTB)