IRRITERT  Mark Cavendish ble svært irritert da han fikk spørsmål om Kristoff-krangelen på en pressekonferanse i dag. Foto: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
IRRITERT Mark Cavendish ble svært irritert da han fikk spørsmål om Kristoff-krangelen på en pressekonferanse i dag. Foto: Tim De Waele/TDWSPORT.COMVis mer

Journalist kastet ut av pressekonferanse etter Kristoff-spørsmål

Cavendish raste etter Suárez-sammenlikning.

(procycling.no): I starten av Tour de France ble det stor dramatikk da det ble kjent at Mark Cavendish vurderte å saksøke Alexander Kristoff. Årsaken var at nordmannen kom med kritiske kommentarer i etterkant av britens krasj på den første etappen.

Kristoff mente 29-åringen selv var skyldig i krasjet som førte til at hjemmehelten måtte bryte Tour de France på åpningsdagen.

Nå snakker spurteren endelig ut etter krangelen.

- Jeg kommenterte at det han sa var litt ubarmhjertig. Jeg var skadet, og han insinuerte at jeg krasjet med vilje. Alle som kjenner meg vet at det ikke er sant. Alle som kjenner sykkelryttere vet at det ikke er sant, sier Cavendish til TV 2.

Måtte gå etter Suarez-spørsmål
Kristoff sammenlignet også spurtstjernen med fotballspilleren Luis Suárez.

- Suarez ble utestengt for biting på fotballbanen, og for meg så det ut som om han krasjet med vilje, sa Kristoff til Cyclingnews etter fallet.

Denne sammenlikningen kom også opp på pressekonferansen, men journalisten som stilte spørsmålet, ble bedt om å forlate området.

- Hvorfor ble du så sint da noen sammenlignet deg med Luis Suarez? 

- Ble jeg sint? Du sier at du hørte at jeg ble sint. Var du der? Nå er jeg bare glad for å være her med Omega Pharma-Quick Step, svarte en tydelig irritert Cavendish. 

Hyller Kristoff 
Til tross for deres uenigheter, klarer likevel Cavendish å skryte litt av sin norske rival.

- Alexander har gjort det bra. Han har vunnet to etapper i tillegg til Milano-Sanremo. Han har vist at han er en sprinter som kan vinne på det øverste nivået. Det er fint å se, sier Cavendish. 

De to spurterne bor tilfeldigvis på samme hotell i Carcassonne.

Denne artikkelen er levert av sykkelnettstedet www.procycling.no.