Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Journalist utkledd som prest forsøkte å ta seg inn til Schumacher

Legene ber pressen om å roe seg ned.

STOR INTERESSE: Journalistene i Grenoble følger utviklingen til Michael Schumacher tett, noen åpenbart litt for tett. I svart overdel med en flaske vann, Schumachers manager Sabine Kehm. Foto: SCANPIX/REUTERS/Robert Pratta
STOR INTERESSE: Journalistene i Grenoble følger utviklingen til Michael Schumacher tett, noen åpenbart litt for tett. I svart overdel med en flaske vann, Schumachers manager Sabine Kehm. Foto: SCANPIX/REUTERS/Robert Pratta Vis mer

(Dagbladet): Medieinteressen for Michael Schumachers helsetilstand er naturligvis enorm etter skiulykken i helga, men nå ber legene på sykehuset i Grenoble om ro til å utføre arbeidet sitt.

I dag holdt sykehuset sin andre pressekonferanse på to dager, og der benyttet de anledningen på vegne av Schumachers kone Corinna til å oppfordre journalistene til å vise varsomhet.

- På vegne av Corinna vil jeg be dere om å ikke presse oss. Verken oss, eller familien. Dere kan gjøre deres beste for å hjelpe Schumacher med å vinne denne kampen ved å la legene være i fred. Vi holder ingenting skjult, sier Gerard Saillant, hjernekirurg og god venn av den ulykkesrammede formel 1-legenden.

Ifølge Guardian fulgte Schumachers manager og talskvinne Sabine Kehm opp etter pressekonferansen, med en historie som gjør det enkelt å forstå legenes oppfordring.

- Tilsynelatende forsøkte en journalist utkledd som prest å komme seg inn på Michaels rom. Jeg kunne aldri forestilt meg at noe sånt kunne skje, sier Kehm.

Journalisten skal ha blitt stanset på vei inn på rommet der Michael Schumacher ligger i koma, og ble straks bortvist fra sykehuset.

Ny operasjon Beskjeden fra legeteamet i Grenoble er at de vil avholde pressekonferanser så snart de har noe nytt å melde om Schumachers tilstand, og de ber dermed om å slippe å bli kontaktet for individuelle intervjuer.

Etter fallet i Meribel ble Schumacher brakt til sykehuset i Grenoble, der han umiddelbart ble operert for store hodeskader.

I går kveld var han gjennom en ny operasjon. Tilstanden er fortsatt kritisk og uavklart, men legene opplyste tidligere i dag at det er noe bedring å spore og at de håper de har vunnet noe tid.

Alt kan skje Deler av tyskerens hodeskalle er fjernet for å lette trykket på hjernen. Behandlingen nå består av en kombinasjon av å lette trykk, og fjerne blodansamlinger.

Tyskeren er fortsatt i koma, og legene forsøker ikke å vekke ham.

- Det er ikke like kritisk som i går, men fra time til time kan hva som helst skje. Vi er her for å snakke om de siste 24 timene, men kan ikke si noe om framtiden, sa legeteamet på dagens pressekonferanse.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media