SNART AVSPARK: Et sikkert tegn på at Premier League-starten nærmer seg er at José Mourinho forsøker å fjerne press på eget lag før sesongstart. Foto: Reuters / Tony O'Brien / NTB Scanpix
SNART AVSPARK: Et sikkert tegn på at Premier League-starten nærmer seg er at José Mourinho forsøker å fjerne press på eget lag før sesongstart. Foto: Reuters / Tony O'Brien / NTB ScanpixVis mer

Journalistene kjøpte ikke Mourinhos skade-svar: - Jeg er seriøs. Jeg lover deg at jeg ikke vet

Chelsea-manageren forsøkte å ta vekk presset fra spillerne.

(Dagbladet): I morgen braker det løs i ligaen som mange fotball-tilhenger anser som den beste i verden - Premier League. Regjerende ligamester Chelsea møter Swansea hjemme på Stamford Bridge i morgen, og i den anledning holdt José Mourinho pressekonferanse i kveld.

- Jobben starter i morgen. Ingen av de store ligaene har startet ennå. Jeg tror alle venter på morgendagen, sier Mourinho.

Everton-forsvarer John Stones har flere ganger blitt linket til Chelsea denne sommeren. John Terry har tidligere snakket om midstopperen i media, og da det ble stilt spørsmål om det var feil av terry å snakke om Stones, svarte Mourinho på sedvanlig vis:

- Hvis jeg kunne velge ville jeg holdt pressekonferanse en gang i måneden. Og så er det andre som, hvis de kunne, ville holdt det hver eneste dag. Det er alt jeg vil si.

Ikke flere spisskjøp Et av de store spørsmålene før morgendagens kamp er om Diego Costa starter. Angriperen sliter med an hamstring-skade, noe som kan åpne for at Falcao kan få mulighet på topp for de blå i morgen.

- Dersom Costa ikke spiller kommer jeg til å bruke Remy eller Falcao, sier Mourinho, som ikke har planer om å hente flere angripere.

- Nei, vi trenger tre og vi har tre med Remy og Falcao.

Det var ikke mange journalister som kjøpte 52-åringens forklaring da han ble spurt om hvilke spillere han hadde tilgjengelig til kampen mot Swansea, og hvem som ikke er tigljengelig på grunn av skader.

- Jeg vet ikke. Jeg er seriøs. Jeg lover deg at jeg ikke vet, jeg får vite det 16.45, sier Mourinho med et stort smil, ifølge The Telegraph.

Vil unngå press Portugiseren vil heller ikke legge noe press på sine spillere før sesongstart. Manageren fikk spørsmål om hva som ville være en dårlig sesong.

- Jeg vet ikke. Noen ganger spiller du bra og andre lag spiller bedre. En dårlig sesong er hvis du ikke presterer. En dårlig sesong er hvis du er så dårlig i oktober at du er 15 poeng bak lederen.

Mourinho tror ligavinneren i mai fort kan ha mindre enn 87 poeng, som Chelsea vant med forrige sesong. Dette fordi det er så jevnt mellom de beste lagene.

P.S Seinere i kveld ble det bekreftet at Mourinho har skrevet under på en ny fireårskontrakt med Chelsea.

- Hvis klubben er glad, er jeg glad. Jeg synes det er normalt for meg å signere en ny kontrakt. Det er viktig at vi har kontinuitet og jeg håper vi kan oppleve mer suksess i fremtiden, sa Mourinho til klubbens hjemmeside.